понеділок, 23 квітня 2007 15:22

Повалій лікує Ліхуту від перепою м"ятою

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Телеведуча Даша Малахова спробувала дерев’яний пам’ятник віскі на зуб
Телеведуча Даша Малахова спробувала дерев’яний пам’ятник віскі на зуб

19 квітня у столичному ресторані "Плеже кафе" відкрили пам"ятник віскі.

На сцені красується дерев"яна пляшка висотою 1,20 м. На корку напис англійською: "Вода для життя".

Продюсер і чоловік Таїсії Повалії 46-річний Ігор Ліхута ходить зі склянкою в руках. Не п"є, лише водить біля носа.

— Я за кермом "лексуса", — пояснює.

Додає, що змінює автомобіль що два роки, бо старий швидко набридає:

— Раніше їздив на "БМВ", "ауді" та "мерседесі".

Ліхута хвалиться домашньою колекцією сухих вин.

— Із дружиною за вечір можемо випити пляшку "Бордо" чи "Шардоне". Таїсія любить ельзаське вино, з перемерзлого винограду, "Гевюрстрамінер". Колись в Ельзасі забули зібрати виноград, він перемерз. Аби не пропадав, зробили вино. Пляшка коштує 80–100 гривень.

Зізнається, що коли перебере, Повалій лікує його чаєм з м"ятою.

— Газовану воду з бодуна не можна, — ділиться. — Лише компот, розсіл і чай.

Ведуча програми "Картата потата" на телеканалі "Інтер" Даша Малахова, 29 років, сидить за столиком із 32-річним Степаном Казаніним зі Студії "Квартал 95". Розповідає, що її чоловік Чаба — угорець.

— На Пасху мы ездили в Венгрию, — говорить. — Хотіли показати цю країну синові Матяшу. Йому рік і три місяці. Ходили по винних підвалах. Пили токайське сухе — солодке, в ньому вимочують ізюм. Набрали з собою у пластикові пляшки, тепер дудлимо вдома на кухні.

Студентом поцупив бочку пива

Одружувалася Даша й Чаба рік тому в "Плеже кафе".

— Запросили лише рідних, 80 людей, — згадує Даша, затягуючись сигаретою. — Пили "Кальве Бордо", віскі, хто не випендрювався — самогон. Я порвала сукню. А о сьомій ранку з чоловіком удома рахували подаровані гроші.

Каже, що сигарет не купує.

— Цю, мабуть, у Стьопи стрельнула, — сміється.

Через гучну музику Казанін не чує бесіди, але повертається на своє ім"я. Надпиває віскі "Джемісон". Згадує, як студентом другого курсу Тамбовського технічного університету разом із хлопцями поцупив бочку пива.

— Впятером покатили ее за общежитие. А там сорвали замок. Сбежались все: с пластиковыми бутылками, кастрюлями, сковородками.

Зізнається, що полюбляє лікер "Бейліс", але п"є рідко, бо водить машину, "БМВ-трійку".

Малахова розмовляє з ведучою програми "M1cipe" на телеканалі "М1" Євгенією Пронь, 28 років. Її кличуть, і Євгенія залишається сама. Крутиться навсібіч, усміхається.

— Я люблю пиво "Стела Артуа", — розповідає. — А на відкритті одного з ресторанів "Козирна карта" напилася горілки "Хуторець". Вони її самі женуть. Удома в сумці побачила дві пляшки. Одну подарували, а другу ми не допили... Не знаю, як вона опинилась у моїй сумці.

Згадує, як посварилася зі своїм хлопцем Кирилом.

— Напилася віскі з подругою Катею. Я сіла за мопед. Їхали добре, доки не подзвонила мама. Я зупинилась, поговорила з нею, а тоді перевернулася з мопедом набік.

Додає, що навіть синців не було.

Зараз ви читаєте новину «Повалій лікує Ліхуту від перепою м"ятою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі