четвер, 19 червня 2008 19:52

Порчу відмолюють щодня впродовж тижня

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мене із донькою покинув чоловік Сашко, — пише Лариса із Хмельниччини.

— Пішов до моєї подружки, із якою працювала на одній роботі. 13 травня на день народження Сашка вона подарувала йому букет квітів і набір "Жилет". Після того він запив, перестав ночувати вдома. Тепер живе із нею в Києві. У селі кажуть, що вона вагітна. А раніше Сашко ненавидів її, насміхався. Мені без нього жити не хочеться. Не можу повірити, що він залишив нас".

Президент Української академії цілительства Сергій Бінат, 52 роки, за листом і фото визначає, що чоловіка приворожили.

— Приворот є, але вплив негативної енергії невеликий, — каже цілитель.

— Приворожувати чоловіків стало популярно. У Західній Україні причаровують ледь не у кожній сім"ї. Якщо жінка не вміє привернути увагу чоловіка сама, то йде до ворожки. Порчу із чоловіка Лариси зняти можна. Раджу звернутися до людей, які виливають на віск або лікують молитвами. Відмолювати порчу потрібно щодня впродовж тижня.


"Я інвалід із дитинства, ходжу з двома паличками, — пише Тамара із Черкаської області. — Але серце болить за чоловіка. Він випиває, хоч має хвору печінку. Донька Леся дуже худенька, ніяк не вийде заміж, хоч і симпатична. Їй 28 років. Син Сергій почав гірше вчитися в університеті, не їсть, ніби хто охоту відбив. Кажуть, що наша молода сусідка відьма. Я її дуже боюся. Позичати щось у нас вона приходить лише у релігійні свята. Не можу відмовити їй, а тоді в сім"ї горе. Можливо, знаєте молитву, щоби сусідка до нас не ходила".

Донька Леся ніяк не вийде заміж, хоч і симпатична

— Вплив на сім"ю невеликий, але це не сусідка робить порчі, — водить рукою по листі Бінат. — Тамара пише, що ходить із паличками. Мабуть, чужі жінки позаздрили, що ви інвалід, але маєте активного чоловіка. Хтось міг навести порчу. Раджу молитися до "Семистрільної" ікони — це покровителька родини, яка зберігає і зміцнює стосунки в сім"ї. До цієї ікони в церкві можна поставити по свічці за кожного члена сім"ї та попросити підтримки у Божої Матері. А краще купити образ і молитися вдома.


"Я живу із сином і невісткою. Маю четверо дітей. Чоловік помер, — пише Валентина Станіславівна із Рівненської області. — Мала всяке хазяйство, але потім щось пішло не так. Циплят вигодую, а в жовтні вони починають пропадати. Зараз не тримаю нічого. Видно, у хліві пороблено. На городі також нічого не росте. Допоможіть".

— У хліві жінки є важка енергія. Пороблено на смерть усієї живності в її господарстві. Бачу, що у Валентини був із кимось конфлікт. Тепер їй за це мстяться, — тримає руку над листом біоенергетик. — Вона комусь не підкорилася і вчинила по-своєму. Не виключено, що від цього помер і її чоловік. Жінці треба замовити службу за здравіє одночасно в семи церквах. Хлів нехай освятить священик. Свячена вода несе в собі інформацію легкості, захисту та здоров"я. Також жінці можна звернутися до бабусь, які лікують молитвами і виливають на віск.

Зараз ви читаєте новину «Порчу відмолюють щодня впродовж тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі