четвер, 06 вересня 2007 18:21

Порчі часто роблять через заздрощі

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Років два-три тому в мене почалися проблеми у стосунках з людьми. Ніби на мені печатка: "жертва", — пише пані Мирослава з Хмельницької області. — Постійно мене використовують і викидають або роблять "цапом відбувайлом". Часто хворію, з"явився страх, зникла впевненість у собі. Раніше в мене був піднесений настрій, мала деякі успіхи. Хотіла б знати: проблема в мені, в інших людях чи ще в чомусь?".

Шановна пані Мирославо, причина змін, які ви спостерігаєте у стосунках з людьми і здоров"ї, — у ваших попередніх успіхах. Через заздрощі вам зробили програмну порчу на неуспіх у житті. Ця порча порушує енергообмін, внаслідок чого негативна енергія збирається у вашому біополі. Вона йде від думок та емоцій — і ваших, і на вашу адресу. Крім того, у ваш організм надходить недостатньо енергії життєвої сили. Це знижує імунітет, впливає на нервову систему, викликає хворобливе світосприйняття. Оточуючі сприймають насамперед вашу негативну енергетику й реагують відповідно. Вам потрібно відкоригувати біоенергоінформаційну систему.


Пані Олена з Сумщини ділиться проблемами своєї родини: "У нас була дружна сім"я: чоловік, я і дві доньки. Доки я не влаштувалася продавцем. Тоді почалися сварки, дійшло навіть до розлучення. Я стала хворіти: то одна болячка, то друга. Маємо хазяйство, але нічого не ведеться. Радувало, що в дітей добре, але й у них почалися проблеми в особистому житті".

За ці десять років моя донька дуже схудла

Ви привернули до себе увагу на ґрунті заздрощів. Зароблена вами, пані Олено, копійка викликає негативне ставлення, обговорюється односельцями. Вам робили порчі з різними програмами: на непорозуміння, самотність, нестачу грошей, на хвороби, будинок, господарство. Але порчі як робляться, так і знімаються. Крім того, кожна програмна порча має свою енергетичну силу. Тому дуже рідко одній людині вдається зняти всі програмні порчі. Як правило, вони знімаються поступово й різними людьми. У ваших доньок також є програмні порчі на відштовхування протилежної статі, а це: сварки, непорозуміння і розчарування. Програмні біоенерговпливи — не інфекція, вони робляться кожному особисто й так само індивідуально знімаються.

"Моя донька десять років тому розвелася з чоловіком і живе з нежонатим, — пише пані Людмила з Львівщини. — Але його мати проти їхнього спільного життя. Сваха мотивує це тим, що дочка має дитину. Всі ці десять років моїй доньці погано, вона дуже схудла. Неодноразово зверталася до лікарів. Ті ставлять діагноз "депресія". Лікувалася у стаціонарі. Але нічого не допомагає".

Стан вашої доньки пов"язаний з умисним порушенням функції біоенергоінформаційної системи. Приладів, які фіксують, як це відбувається, поки що немає. Ми бачимо лише наслідки. Це виявляється перш за все у зміні стану здоров"я й обставин життя. Людина з порушенням енергообміну втрачає життєву силу, ніби в"яне. Поступово її стан погіршується, знижується імунітет, страждає нервова система.

Вашій доньці потрібна корекція біоенергоінформаційної системи. Після цього буде успішним і лікування у медичних закладах.



Від редакції. Якщо з вами або з вашими рідними, знайомими траплялися подібні випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це в редакцію "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Порчі часто роблять через заздрощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі