четвер, 31 травня 2007 20:02

Порча не переходить від батьків до дітей

"Я проживаю в селі з донькою і мамою, — пише пані Галина з Київщини. — Те, що мені не щастить, я помітила дуже давно: то заміж не могла вийти, то з роботою проблеми. Тепер бачу, що такі негаразди супроводжують і мою доньку. Їй заздрять, безпідставно звинувачують? Звернулась я до знахарки. Вона сказала, що на мені родове прокляття з двох сторін: батька й матері. Якщо я не зніму порчу, то вона перейде до моєї дитини, а сама я довго не житиму? Я б із радістю пройшла цей обряд".

Шановна пані Галино, час закінчення життєвого шляху відомий лише Господу. На вашу біоенергоінформаційну систему дійсно зроблено свідоме енергетичне втручання з програмою "проблеми у житті". Його можна зняти, але родове прокляття залишиться — воно не знімається, а відпрацьовується життям. Наприклад, якщо серед предків була людина, яка злодійським шляхом привласнювала собі чуже майно, то нащадки, набуваючи майно власною працею, стануть жертвами шахраїв.

Якщо ви не знімете порчу, то це не означає, що вона перейде на доньку. Порча — не інфекція. Це енергетична структура, яка робиться конкретній особі. На всіх членів родини порча впливає у випадку, коли вона структурно охоплює всю квартиру або будинок. Але і це знімається.


До прикладу, лист пані Світлани з Житомирщини. Вона пише: "На городі б"юся-б"юся, а воно не росте, хворіє. У родині сварки. Мамі казали, що нам хтось "наврочив". Восени відмовився їсти наш собака, потім зять розбив машину, до лікарні потрапив наш дід, захворів кіт, а мама зламала руку. Захворіла сестра, потім — я з донькою. Гроші розтікаються. Наш будинок стоїть на низькому місці. Колись із сусідніх вулиць сюди і далі збігала вода. І була дорога. Ми привезли землі, підсипали, звели дім. Дім — великий, але щастя в ньому ніколи нікому не було".

Чоловіка я ніколи не любила, чого пішла за нього — не розумію й досі

Ваш, пані Світлано, будинок зведено в низині на поганому місці. Вода — ідеальний провідник енергетичної інформації. Енергетичний бруд потрапляє до вашого будинку з нею. Тварини ліпше за людей відчувають присутність негативної енергії. Своєю поведінкою вони сигналізують про це. А також чистять собою середовище, а тому хворіють і вмирають. Окрім того, ще під час спорудження будинок викликав багато заздрощів і на ньому зроблено програмну порчу на негаразди. Енергетично дім перебуває в клітці, в якій дуже тісно від негативних енергій.

Вам треба запросити священика, освятити будинок і територію навколо. А також знайти людину, яка зніме енерговпливи та  відкоригує вам і вашим близьким біоенергетичну систему.


"Нічого доброго я не мала: ні в роботі, ні в особистому житті, — зізнається пані Олена з Рівненщини. — Весь час або обкрадали, або обдурювали. Коли працювала в магазині, моя напарниця брала гроші з каси? Їздила на заробітки в Білорусь, Прибалтику, — але гроші йшли повз мене? Хороші хлопці були мені тільки друзями. Шлюб мій — жах. Чоловіка я ніколи не любила, чого пішла за нього — не розумію й досі. Він — енергетичний вампір, як сварлива баба. Коли я на роботі, він "їсть" мою дитину. Вона — інвалід. А по ночах доводить і мене, кричить... Тут нема життя. Але й піти нема куди".

Пані Олено, вам зроблено програмні порчі на неуспіх у житті. Вони зруйнували ваш природний енергообмін. У вас біополе санітара-донора, а ваш чоловік бере енергію від спілкування з іншими. Тому енергетично ви ідеально підходите одне одному, якщо немає штучних втручань у біоенергетичну систему. У вашій ситуації такі втручання є.

Взяти енергію ви не можете, бо заважають порчі. А вам треба віддавати її чоловікові. Він сам взяти не може, бо ви не даєте. Тому підсвідомо чоловік доводить вас до нервового зриву і таким чином отримує енергію.

Ваша хата аж чорна від енергій злості, роздратувань та образ. Це не ваше природне середовище, тому вам так погано.

Зараз ви читаєте новину «Порча не переходить від батьків до дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі