четвер, 30 вересня 2010 18:09

Пообіцяла Богові взяти покинуту дитину

Черкащанка 33-річна Олена Семеніхіна народила двох дітей — Поліну та Павла. Хлопчику був рік, коли він перекинув на себе окріп.

— У реанімації я молилася, — розказує Олена. — З Біблії знаю, що сироти — це Божі діти. Кажу: "Господи, якщо ти врятуєш мою дитину, я обіцяю, що візьму Твою".

За кілька днів Павлик почав сам дихати. Після його одужання Олена з чоловіком Дмитром поїхала до дитячого будинку.

— Зайшла в групу. До мене кинулися всі діти, окрім однієї дівчинки. Їй було два роки. Жила в дуже поганих умовах, говорити не вміла, — розказує Олена.

Вона з чоловіком удочерила Уляну.

— Нам дозволили забрати її на річницю нашого весілля, — продовжує. — Моя мама не знала про це. Прийшла з квітами привітати, а в нас замість двох дітей — троє.

Дівчинці Олена пояснила, що деяких діток мами народжують, а деяких знаходять потім. А від того вони стають іще ріднішими, бо мама її довго шукала.



5274


СТІЛЬКИ дітей усиновили торік в Україні. З них віком до 3 років — 2061 дитину, від 3 до 6 років — 1142, від 6 до 18 — 2071 дитину. Чекають на всиновлення 29 тис. 958 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Пообіцяла Богові взяти покинуту дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі