пʼятниця, 24 грудня 2010 03:00

Помічена перстом Божим

Автор: фото з архіву Віолетти
  Матінка Віолетта
Матінка Віолетта

Провидиця матінка Віолетта нагороджена медаллю святого Пантелеймона. Надзвичайним її здібностям дивуються та вчаться навіть комісії ясновидців та цілителів із різних країн. Допомагає храмам і дитячим будинкам. Матінка Віолетта, магістр ясновидіння, розповість про минуле та сьогодення, передбачить майбутнє, заговорить дитяче нетримання сечі, зніме безсилля, виключить невдачу в бізнесі, поєднає долі, зніме вінець безшлюбності, усуне проблеми у сім'ї, поставить захист та відновить зв'язок з ангелом-охоронцем.

Хоча більшість українців не вірять у дива, вони таки трапляються. Дехто прагне пояснити їх із наукової точки зору, інші просто відмовляються вірити. Та ніхто не заперечуватиме наявність людей, помічених перстом Божим. Вони наділені дивовижним даром зцілення і передбачення. Саме такою є матінка Віолетта.

Цілителькою і віщункою була ще її бабуся. Дівчинкою Віолетті наснилася Діва Марія. Вона потримала руку над головою дитини, і з долоні полився яскравий промінь, який пройняв усе Віолеттине тіло. Наступного дня вона все переповіла бабусі. Та сказала: "Так і мало бути, дитинко. Тепер ти така сама, як я". Й потроху почала навчати Віолетту всіх премудростей ворожби, лікування, передбачення. Дівчинка потроху почала пророкувати. Згодом її допомога ставала все серйознішою. Зрештою Віолетта зрозуміла, що цілительство — її доля.

У домівці матінки багато подарунків. Так люди віддячують їй за допомогу.

— Із Віолеттою вперше зустрілася, коли сім'ю спіткало лихо – дуже захворіла дитина. На лікування витратили всі заощадження, а ще й позичили в родичів. Та результату ніякого не було. Тоді знайома з роботи, розуміючи, як мені важко, порадила звернутися до матінки Віолетти. Спасителько наша, красно тобі дякую! Вона з першого ж погляду зрозуміла, яка біда в нас у сім'ї. Сказала: знаю, що у тебе дитина на межі життя та смерті. Та буде вона здорова. Цілителька провела обряд очищення у нас удома. Дала захисний талісман, навчила правильно молитися. Вона наповнила наш дім безкорисливою любов'ю, співпереживала горю. Подовгу розмовляла зі мною, хоча я знаю, як вона втомлюється після прийомів. Адже її допомоги щодня просять десятки людей. Дитина потихеньку очуняла. Зараз почувається добре. Таке непосидюче стало! А я з цього тільки тішуся. Боронь Боже комусь таке випробування, яке мали ми.

Здобутки Віолетти визнала навіть офіційна медицина. Матінку нагородили орденом Святого Пантелеймона — головною нагородою у медичній царині.

На Святки мерців розпитують про майбутнє

У давнину таких унікальних особистостей, як Віолетта, було більше. Люди мислили не раціонально, керувалися відчуттями. Нерідко вміли ворожити, здогадувалися про важливі зміни в майбутньому. Зараз цими здібностями володіють одиниці. Однак існують магічні дні, у які навіть прості люди можуть дізнатися все, що їх очікує. Це дні від Різдва до Водохреща. Віддавна їх вважали святими, тому й називають Святками.

У ці дні Віолетта радить застосовувати уяву. Запам'ятовувати цифри, які трапляються чи сняться. Вони можуть бути підказками до дії чи відповідями на запитання. Якщо у святочні ночі вві сні приходить мрець, його можна без остраху розпитати про те, що очікує.

— У традиційному для Святок ворожінні на кавовій гущі найголовніше не стримуватися, фантазувати, відчувати малюнок чи обрис. Якщо ви бачите в них агресію, приготуйтеся до негативу. Сприятливі та спокійні малюнки свідчать про злагоду наступного року. Наприклад, кава може показати вам собаку. Він буває злий, зубатий, а буває веселий, грайливий. Образ пса у кавовій гущі означає друга. Ворожіння може відповісти на запитання, "покаже" ваш друг зуби цьогоріч чи буде до вас добрий, — пояснює матінка Віолетта.

Вона вважає Святки сприятливими для ворожіння на воску. Слід розтопити його в каструльці і вилити в холодну воду. У якій формі він застигне, того й очікуйте. Якщо побачите віяло, будуть труднощі на роботі. Гриб символізує довголіття, кошик— багатство, годинник — закінчення одного життєвого періоду і початок іншого. Обрис медузи свідчить про наявність таємниці у вашому житті чи секрет від вас. Слон віщує великі сили та потенціал, а яблуко — мудрість і здоров'я. Яйце з воску — до народження дитини.

Ворожба завжди вдавалася людям, які запитували про майбутнє з чистим серцем, без злоби на ворогів, заздрості, гніву.

— Якщо ворожіння показало вам хворобу, смерть, розлучення, сварку, то не надавайте цьому великого значення. Краще сприймайте його як керівництво до дії. Будьте обережніші на дорозі, покажіться лікарю, терпляче ставтеся до своїх коханих, друзів, родичів. Будьте налаштовані на краще, випромінюйте впевненість, будьте терплячими. Тоді оточення краще вас сприйматиме. До позитивних людей біди чіпляються менше, — каже матінка Віолетта.

Святочного тижня також добре ворожити на картах таро. Ними користувалися це за Середньовіччя.

— Якщо не вмієте правильно читати таро, зверніться до професійної ворожки. У дні від Різдва до Водохреща карти кажуть лише правду. В народі поширена думка, що ті, хто не ворожить, нібито самі обирають свою долю. А якщо "наворожити щось не те", так воно і станеться в майбутньому. Це хибна думка. Ворожіння на таро треба розуміти як підказку, як діяти далі, яким чином працювати над собою, — зазначає Віолетта. Вона має справу з картами таро ще з дитинства. Колода із 78 старовинними картами перейшла їй у спадок від бабусі.

Просити здоров'я, удачі та любові сприятливо саме на Новий рік. Недарма це свято має кілька символів, які допомагають досягати бажаного наступного року.

— Для того, щоб у домі водилися гроші, на початку року заведено купувати скарбничку для копійок. Це символ багатства, що привертає в оселю енергію грошей. Скарбничку слід обрати таку, щоб вона приносила якнайбільше користі. Наступний рік буде роком Кота або Кроля. Скарбничка-кішка ідеальна для жінок, кролик — для дітей. Краще за все тримати її на туалетному столику в оточенні красивих баночок і флаконів. Стане у пригоді вона й тим, у кого гроші не тримаються рук. У неї можна опускати навіть паперові купюри, але в жодному разі не рвані та не брудні — вашій скарбничці це не сподобається. Котяча "фінансова магія" найкраще працює для залучення грошей на красу й здоров'я, а "кроляча" — для утворення сім'ї, народження дітей, — радить Віолетта.

За її словами, можна проводити деякі перевірені магічні ритуали навіть із ялинкою, коли вона стоїть в оселі. Слід спробувати такий простий ритуал: по понеділках і неділях, коли сходить сонце, станьте обличчям на схід і обережно накладіть долоні на хвою. При цьому неголосно промовляйте: "В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Хворобо (ім'я хворого) — йди, а здоров'я — приходь. Амінь". Читати слід непарну кількість разів, але не менше трьох. По вівторках і середах аналогічно покласти руки, але повернутися на південь. Слід сказати непарне число разів: "В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, іменами ангелів і архангелів, і святого Миколая нашого. Дайте мені допомогу свою і захист. Амінь". По четвергах поверніться на північ і читайте "Отче наш" один раз — це до сімейного благополуччя й удачі в комерційних справах. По п'ятницях і суботах потрібно робити те саме, але повернувшись на захід. При цьому слід сформулювати своїми словами звернення до Неба, щоб воно дарувало мужність, якщо вам вона необхідна.

— Одночасно з цим у зазначені дні на заході дня запалюйте на ялинці свічки: у понеділок і неділю непарну кількість, але не менше трьох; у вівторок і середу — парну кількість, а у решту днів по одній. Свічки мають бути короткі й тонкі. Я виготовляю їх сама, але можна придбати у будь-який день до полудня. У день проведення ритуалу дотримуйтеся посту, не дивіться телевізора, не читайте газет, постарайтеся ні з ким не сваритися.

Щоб цілий рік мати вдалі починання, матінка Віолетта радить за святковим столом подумки промовляти: "Удачо, озовись, удачо, покажися, до мене (тут слід назвати своє ім'я) повернися. Хай буде так! Хай буде так! Хай буде так!"

Якщо вас чи ваших близьких спіткало лихо звертайтесь за допомогою до матінки Віолетти 0(44) 233 96 90, 0(63) 233 96 90

Прогноз матінки Віолетти на 2011 рік:

— Він стане роком білого металевого Кроля або Кота. Білий колір у давнину означав світло, втрату тілесності, підняття на максимально можливу висоту. Всім слід бути обачними: якщо піднялися дуже високо, не забувайте на всяк випадок "підстелити соломки", щоб було не боляче падати. Символ безтілесності означає, що 2011 рік буде дуже добрий для духовного зростання. Люди набуватимуть мудрості. Рік сприяє людям мистецтва, науки, талановитим особам, інтелігенції. Окрім того, цей час можна використати для завершення певного етапу життя і розпочати новий, адже білий колір — наче білий аркуш паперу. Метал — символ міцності, жорсткості. Тому все, що ви побудуєте цього року: сім'ю, кар'єру — буде дуже міцне. Та якщо вам доведеться боротися з кимсь, очікуйте жорсткого опору.

Рік слід провести у колі сім'ї, бо білий Кролик — тварина сімейна і є символом плодючості. Спільні поїздки та проведення часу зміцнять взаємини і залишать дуже приємні враження на весь рік. Тим парам, які захочуть брати шлюб, рік гарантує щасливе сімейне життя. На вас чекають романтичні відносини, відданість і любов.

Діти, народжені 2011 року, будуть незалежні, але трохи сором'язливі. Зростатимуть обдарованими, доброзичливими і щасливими. В майбутньому нащадки стануть міцною опорою для своїх сімей.

2011 року добре заводити домашніх улюбленців, адже покровитель цього року — Кролик або Кішка — є домашніми тваринами.

Зараз ви читаєте новину «Помічена перстом Божим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі