середа, 09 квітня 2008 15:22

Померла Надія Румянцева

 

8 квітня в одній із московських лікарень на 78-му році життя померла російська актриса Надія Румянцева. Вона страждала на пухлину мозку, не могла ходити. Біля ліжка актриси цілодобово чергував чоловік 79-річний Віллі Хштоян.

Народилася Румянцева в селі Потапове на Смоленщині. Була невисокою, тому в театрі часто грала дітей. Успіх до неї прийшов після ролі Тосі Криніциної в ліричній комедії "Дівчата". За веселу вдачу на знімальному майданчику актрису називали "Чарлі Чаплін у спідниці". Славу їй принесла головна роль у картині "Королева бензоколонки". У середині 1960-х акторка на кілька років поїхала з чоловіком за кордон. Він працював торговим представником СРСР у різних країнах. По поверненню їй пропонували в кіно лише епізодичні ролі. Румянцева вела дитячу ранкову програму "Будильник" на телебаченні, озвучувала мультфільми. Її голосом розмовляє красуня Ніна в комедії "Кавказька полонянка".

Зараз ви читаєте новину «Померла Надія Румянцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі