неділя, 03 червня 2007 16:36

Померла колишня дружина Петросяна

Від травми померла донька оперного співака Івана Козловського, російська письменниця Анна Козловська, 69 років. Травмувалася вона в Греції три роки тому. Тоді водій автобуса, в якому їхала жінка, різко загальмував. Анна впала та зламала шийку стегна. За кілька місяців ще раз упала й зламала хребет. Останніми роками вона пересувалася в інвалідному візку. Доглядав її помічник Руслан.

Анна Козловська — друга дружина артиста Євгена Петросяна, 61 рік. Жінка почала думати, що не одужує, бо колись покинула його. Їй не давало спокою почуття провини. Познайомилися вони у Всесоюзній естрадній майстерні, коли Анні було 25 років, а Євгенові — 18. Козловська відкидала залицяння юного кавалера. Під час гастролей у Єревані Петросян захистив кохану від домагань трьох вірменів. Жінка погодилася вийти за нього заміж.

За півтора року Анна покинула Петросяна заради московського нейрохірурга. Вона була одружена п"ять разів, Петросян — чотири. Уперше артист розписався у 18 років з балериною на прізвище Кригер. Їхня донька Вікторина зараз живе у Нью-Йорку. Після шлюбу з Анною Петросян жив із жінкою-мистецтвознавцем. Цей шлюб розпався через зайнятість артиста. З гумористкою Оленою Степаненко, 54 роки, Євген Петросян живе 16 років.

Зараз ви читаєте новину «Померла колишня дружина Петросяна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі