Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 18:43

Полтавець мріє повернути соціалізм

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Наші панове правителі багато років обіцяють народу життя, як у Західній Європі чи Америці. А його досі немає. Та чому ж немає? На Заході один має мільйони-мільярди, інший — бідує. Там є безробітні, бездомні. Таке райське життя й до нас дійшло. На "казковому" Заході робітники рабують на багатія по 12–18 год. І в нас забувають про восьмигодинний робочий день. На Заході платне медичне обслуговування — і в нас давно те саме.

Смішно мріяти про достаток народу, коли всі фінанси, природні багатства, виробництво у власності окремих осіб. Ми можемо мати стабільне, забезпечене життя лише при соціалізмі. Тоді вся земля і виробництво належать державі, а не окремим людям.

Наші пани правителі засуджують голодомор та репресії, що були при соціалізмі. Але не соціалістичний лад у цьому винен. А окремі особи, які були при владі. Засудивши негативні явища та окремих людей, треба було продовжувати жити при соціалізмі. Не змінювали ж суспільний лад у Німеччині після злодіянь Гітлера.

То що, й далі на виборах обиратимемо буржуїв, примножуватимемо та захищатимемо награбоване? Якщо мене питають, кого обирати, я мовчу. Тих людей, які дійсно борються за народ, паплюжать і обзивають по-всякому. Отож і маємо, що заслужили.

Я думаю, найрозумніші та найпорядніші люди серед колишніх громадян СРСР — білоруси. Там олігархів немає. Правда, "повезло" їм із президентом".

Лист надіслав Л. М. Карабаш із селища Нова Галещина Козельщинського району на Полтавщині

Зараз ви читаєте новину «Полтавець мріє повернути соціалізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути