середа, 23 травня 2007 14:30

Подкопаєва хрестила доньку в Андріївській церкві

Автор: фото: Еріка УСПЕ
  У центрі — Лілія Подкопаєва з донькою Кароліною. Ліворуч — чоловік Подкопаєвої Тимофій Нагорний, праворуч — їхні куми Сергій Левченко та Ані Лорак
У центрі — Лілія Подкопаєва з донькою Кароліною. Ліворуч — чоловік Подкопаєвої Тимофій Нагорний, праворуч — їхні куми Сергій Левченко та Ані Лорак

21 травня 27-річна олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва хрестила 6-місячну доньку Кароліну. Хрестини відбулися в церкві Андрія Первозваного, що на Андріївському узвозі в Києві.

— Кароліну хрестив отець Володимир. Рік тому він хрестив нашого прийомного сина Вадимка, — каже чоловік Подкопаєвої 36-річний бізнесмен Тимофій Нагорний. — Ми чекали, доки потепліє, аби дочка не змерзла. Думали, в травні буде ще прохолодно. У церкві не було кондиціонера, а прийшло 40 гостей. Кароліні було душно, вона хникала. А от Вадим здивував витримкою. Стояв спокійно, зовсім не вередував.

Хрещеними батьками стали директор донецького ювелірного заводу "Єврозолото" Сергій Левченко та співачка Ані Лорак (справжнє ім"я Кароліна Куєк. — "ГПУ"). На її честь і назвали дівчинку. Привітати батьків та Кароліну прийшли співаки Андрій Кравчук, Гарік Кричевський, музичний продюсер Ігор Ліхута.

Обряд тривав годину. Коли Кароліна починала вередувати, хрещена мама наспівувала їй колискову, і та замовкала.

Ані Лорак подарувала дівчинці золотий хрестик. А Сергій Левченко — ексклюзивну золоту корону. Її виготовили в одному екземплярі на донецькому ювелірному заводі. Дитині ще подарували квіти, м"які іграшки, сукні, сарафани, кофтинки, костюмчики та спідниці.

Хрещеною стала співачка Ані Лорак

— Речі купували на виріст, — розповідає Тимофій Нагорний. — Тому, як пожартувала Ліля, донька в нас одягнута до 5 років.

Після хрестин бабусі повезли дітей додому. А батьки та гості вирушили до ресторану в розважальному центрі "Арена-інтертеймент", де святкували до півночі.

Чоловік Подкопаєвої каже, що дитяча кімната завалена подарунками та квітами. Половину пакунків ще не відкривали. Для квітів докуповували вази.

— Квіти через спеку швидко в"януть, — з жалем каже Тимофій. — Були також ікебани. Ними прикрашені всі наші кімнати та коридор.

Зараз ви читаєте новину «Подкопаєва хрестила доньку в Андріївській церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі