четвер, 07 червня 2007 17:09

Поцілунки сняться до сварки

 

"Мій сон простий. Ідемо з чоловіком Хрещатиком. Він на чужих жінок заглядається, а я його осмикую. Аж підійшов до мене якийсь дідок сивенький і каже: "Ви живете разом тридцять років, Василь вас не покинув, бо любить. А ви його не любите, бо про себе думаєте". Я не згодна з тим дідком. А Василя ревную.

Наталя Володимирівна, 49 років, м. Київ".

Переконаний, у своїх почуттях ви розберетеся без сторонньої допомоги. Але сон натякає, що ви починаєте розчаровуватися в своєму чоловікові. Проаналізуйте свої взаємини: а раптом дідок має рацію?


"Мене здивував сон із четверга на п"ятницю: ніби цілуюся з ведучим програми "Караоке на Майдані". Не скажу, що було бридко, швидше навпаки, але дивно якось.

Валентина Олександрівна, м. Київ".

Поцілунок уві сні має кілька значень. Він може означати бажану зустріч найближчим часом. Інші смисли: примирення з кимось, розлука, сварка; щось таємне відкриється, станете в центрі неприємної уваги. Цілуватися з мертвим — захворіти.


"Снилося, що перед екзаменом згадала дату народження Льва Толстого. Здивувалася, бо професор ніколи про таке не питає. Подружки сказали, що такий білет витягну. Але й це неправда, бо білетів лише 25, а 28-го нема.

Оксана, 20 років, м. Харків".

Цифри вві сні часто підказують, як діяти. Може, в професора день народження 28-го? Чи в когось із друзів, то вам нагадується. Або хтось із родичів помер цього дня, то слід пом"янути. Або з хлопцем познайомитеся. Не зациклюйтеся: життя цікаве таємницями.


"Мені снилися дві рідні тітки-близнючки. Одна з них уже покійна. Вона з"явилася, як жива: ходила, розмовляла. Наче прийшла когось із собою взяти на той світ. Я прокинулася заплакана. А невдовзі помер вітчим.

Наталя, м. Київ, Троєщина".

Іноді мертві попереджують живих про якусь небезпеку, тоді їхня поява вві сні позитивна. А часом після таких відвідин наслідки сумні.

Зараз ви читаєте новину «Поцілунки сняться до сварки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі