четвер, 24 квітня 2008 18:27

Племінниця Журавського стала "Міс Україна-2008"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Вихід учасниць конкурсу в купальниках. На першому плані ліворуч — ”Міс-Україна-2008” Ірина Журавська. Біля неї — друга віце-міс Тетяна Неуструєва, з Борислава на Львівщині, та красуня із Закарпаття Ярослава Чорна
Вихід учасниць конкурсу в купальниках. На першому плані ліворуч — ”Міс-Україна-2008” Ірина Журавська. Біля неї — друга віце-міс Тетяна Неуструєва, з Борислава на Львівщині, та красуня із Закарпаття Ярослава Чорна

Фінал конкурсу "Міс Україна-2008" відбувся в середу в столичному палаці "Україна". Змагалися 26 дівчат із усіх областей України. У журі були голова фонду "АнтиСНІД", донька екс-президента Кучми Олена Франчук, міністр молоді і спорту Юрій Павленко, співачка Наталя Корольова, модель Ксенія Кузьменко. Спеціальним гостем заходу стала "Міс світу-2007", 23-річна китаянка Цзилінь Чжан.

Перемогу присудили киянці 18-річній Ірині Журавській — племінниці Віталія Журавського, заступника голови столичної міськадміністрації. Дівчина є ведучою рубрики "Погода" на міському телеканалі "Київ". У жовтні вона представлятиме Україну на конкурсі "Міс світу-2008". Він відбудеться в Києві.

Захід затримують на півтори години. Ведучий Остап Ступка з-за лаштунків просить у мікрофон ще трохи зачекати.

— Пробки в Києві, гості доїхати не можуть, — пояснює.

Біля зали 37-річна Олена Франчук припудрює обличчя.

— Якщо моя 4-річна Катя колись захоче стати моделлю, не заборонятиму, — запевняє. — Поки що вона цікавиться тільки мультиками. А ще любить принцес малювати.

Біля буфета на другому поверсі в черзі стоїть співачка 34-річна Наталя Корольова.

— Ну вот, звезду еще и ждать заставляют, — обурюється, замовляючи мартіні.

— Вы такая красивая сегодня! — захоплюється високий чоловік, що стоїть поруч.

— Нет, просто грамотно одета, — кладе руки в боки співачка. На ній фіолетова блузка та коротка блискуча спідниця. Каже, що приїхала на конкурс замість чоловіка — колишнього стриптизера Сергія Глушка.

— У Серьожі важливий спектакль у Москві, не міг вирватися, — відпиває мартіні. — Не думайте, що я чоловіка до моделей на конкурсах ревную. Навпаки, наказувала, аби їхав до Києва, бо тут дівчата гарні.

До фіналу потрапляють шестеро учасниць.

— Вы такая красивая сегодня!
— Нет, просто грамотно одета

— Про що мріяли в дитинстві? — цікавиться ведучий в 21-річної Тетяни Неуструєвої з Борислава на Львівщині.

— Лікувати пташенят, — ніяковіє дівчина. У залі чути сміх.

У Журавської запитують про найяскравіший вчинок у житті.

— Вся моя жизнь полна красочных моментов, — повільно відказує вона. — Ну вот, знакомство с девочками на конкурсе... — примовкає. Її дядько 52-річний Віталій Журавський схвально киває.

— Перемога для мене не стала несподіванкою. Я була впевнена в собі. Навіть не готувалася, лише кілька днів на кефірній дієті сиділа, — каже Журавська.

У дівчини цікавляться, чи допомагав дядько готуватися до конкурсу.

— Допомагав морально, — опускає очі. — Не боюся пліток, нібито він купив мені перемогу. Я маю право брати участь у конкурсі, як і інші дівчата.

Чиновник цілує племінницю. Хапає під руку телеведучу Катерину Осадчу:

— Я ж тобі розказував, що Ірина переможе. От бачиш!

Юрій Павленко, 32 роки, зізнається, що знає Ірину з дитинства:

— Я її п"ятирічною на конячці катав!

— Додому пора, — адміністратор палацу підштовхує в спини переможницю та журналістів. — Не хвилюйте нашу дєвочку, їй ще на "Міс Європу" їхати.

— На "Міс світу", — ображено виправляє Журавська.

— Європи, світу, яка різниця, — не здається жінка. — Там усі однакові.

Зараз ви читаєте новину «Племінниця Журавського стала "Міс Україна-2008"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі