понеділок, 12 березня 2007 17:01

Після службового роману жінка народила трійню, але залишилася сама

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  31-річна Наталія Камишникова із Донецька народила трійню від колишнього колеги по роботі, 23-річного Володимира. Чоловік охолов до неї після того, як дізнався про кількість дітей, і навіть не прийшов на них подивитися
31-річна Наталія Камишникова із Донецька народила трійню від колишнього колеги по роботі, 23-річного Володимира. Чоловік охолов до неї після того, як дізнався про кількість дітей, і навіть не прийшов на них подивитися

23 лютого в Донецькому обласному центрі охорони материнства і дитинства у 31-річної Наталії Камишникової народилося двоє дівчаток — Євгенія вагою 1500 грамів і Василина — 1750 грамів — та хлопчик Ваня — 1920 грамів. Зовні всі різні, але син схожий на тата — Володимира. Прізвище батька дітей Наталія назвати відмовляється, щоб не "тиснути" на нього.

У цієї пари був службовий роман: вона — оператор ЕОМ на науково-виробничому підприємстві, а Володимир був там робітником. Аж доки півроку тому його не звільнили. Наталія раніше вчилася на заочному відділенні в університеті, але покинула його через безгрошів"я. Перше залицяння сталося рівно за рік до народження трійні — 23 лютого 2006 року.

— Мы поздравили мужчин, и он увязался провожать, — згадує Наталія (говорить російською). — Але я сумнівалася — непокоїла велика різниця у віці: Вові тільки днями, 5 березня, виповнилося 23 роки, а мені 11 квітня буде 32. Він привабливий хлопець — 185 сантиметрів зросту, не дурний, любить читати Булгакова, Чехова, Зощенка. Тому я здалася, хоч і не втрачала голови.

Звістку про вагітність подруги Володимир сприйняв спокійно. Але на четвертому місяці вагітності під час ультразвукового обстеження лікар повідомив, що буде трійня.

— Я розплакалася — була шокована! — згадує Наталія. — Завжди хотіла мати тільки одну дитину — сина. А Вова, який був зі мною на УЗО, тримався молодцем, запитав тільки лікаря: "А чи не можна із трьох якось двох прибрати — може, є якісь сучасні технології?".

Востаннє я бачила Вову в жовтні

Незадовго до цього Наталії приснився сон. Прокинувшись, вона сказала коханому: "Боюся, ти мене покинеш". — "Як ти могла подумати про мене таке!" — відповів кавалер. Але сон виявився віщим.

— Востаннє я бачила Вову в жовтні. Потім він перестав провідувати мене в лікарні і сказав, що йому дорого дзвонити мені на мобілку. Я теж перестала дзвонити, хоч була здивована: адже ще недавно Вова бігав за мною, а не навпаки.

Якось, згадує Наталія, жених влаштував їй, уже вагітній, сцену ревнощів. Сусід допоміг донести до під"їзду важкі сумки. Це обурило Володимира, який чекав Наталію на лавці: "Ти належиш мені! Я тебе кохаю!" — кричав він. А коли Наталія виставила його за двері, півночі простояв під вікнами, кидаючи в них камінчиками.

— Сусідка навіть поливала його водою з глечика, щоб дав спокій, — продовжує Камишникова. — У день, коли мені зробили кесарів розтин, я набрала його номер і сказала: "Вітаю! Здогадуєшся — з чим?". Вова відповів: "Спасибі, знаю". Наступного дня він передзвонив: запитав, як моє здоров"я, на кого схожі малі. А потім знову пропав.

Наталині батьки — пенсіонери 66-річна Тетяна та 63-річний Микола Камишникови — і заміжня сестра Ірина трійні раді. Але батько не може змиритися з тим, що донька народила поза шлюбом — у їхній сім"ї такого раніше не траплялося.

— У день народження Вови, 5 березня, моя старша сестра подзвонила його мамі (батько в нього помер, а мати працює хіміком у заводській лабораторії). Ірина запропонувала їй подивитися на дітей. Але Вовина мама несподівано заявила, що я доросла жінка і спокусила її сина. Мовляв, Вова пояснив їй, що діти не від нього і дивитися ні на кого. Я приголомшена! Напишіть, що від Вови нам нічого не потрібно. У мене тепер троє дітей, а четвертого не хочу. Я так і просила передати йому: раз виявився боягузом, значить — не мужик.

Міський голова Донецька Олександр Лук"янченко закликав усіх жінок наслідувати приклад Наталії, щоб виправити демографічну ситуацію в місті. Адже в Донецьку смертність значно перевищує народжуваність. Мер пообіцяв подарувати Камишниковій трикімнатну квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Після службового роману жінка народила трійню, але залишилася сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі