четвер, 14 серпня 2008 18:28

Після одруження жінка забирає енергію чоловіка

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 33 роки, а я все ще незаміжня, — пише жителька Волинської області. Імені не називає. — Я сама чоловіків не шукаю, але відчуваю їхню зацікавленість і симпатію. Здоров"я теж підводить. На роботі від колег постійні заздрощі. У мами болять ноги. Лікування не допомагає".

Цілителька Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, визначає, що рід жінки має велику енергію, але вона не використовує її повністю.

— Прокляття і порч тут немає. Рід просто не виконує свою місію, тому сім"я так покарана, — каже Людмила Леонідівна. — Важка енергія перебуває в нижніх центрах сім"ї, тому в мами болять ноги. Треба ходити до церкви, щиро молитися. Тоді негативна енергія з організму виллється, як магма. Дівчина дуже сильна, але вона не бажає добувати з себе силу. Тому ніхто їй не підходить. Не лінуйтеся і не соромтеся стати королевою.

"Мені 54 роки. Із дружиною живу 29 років, — пише Іван зі Львова. — У нас постійні сварки, скандали, місяцями не розмовляємо. Маємо трьох чудових синів. Дружина постійно мене ревнує, у принизливій формі звинувачує в зраді. Але признаюся вам як на сповіді: крім своєї дружини, іншої жінки навіть за руку не тримав! А вона, коли ми у гостях або на весіллі, "стріляє очима". Із 2000-го без роботи. Маю борги за комунальні послуги. У чому причина?".

— На вашій сім"ї проклять не бачу, — коментує лист цілителька. — Просто із дружиною ви абсолютно різні. Вона самолюбива, а ви — спокійний і світлий, сильніший духовно, маєте тонку енергетичну структуру. А дружина звикла бути на коні з шаблею, але за чийсь рахунок. Спеціально влаштовує скандали, аби забрати енергію в чоловіка. Бачу, що Іван наче пуповиною прив"язаний до неї. Деякі жінки садять своїх чоловіків у "золоті клітки". Роки проходять, жінка забирає енергію чоловіка. А потім питають, чи їм не пороблено? У таких випадках треба просити Бога розділити ваші аури.

Іван наче пуповиною прив"язаний до неї

Нині поміж молоді популярно розлучатися. Але так і за 10 шлюбів можна не заспокоїтися. Кожен проходить свій духовний шлях. Щоб стати на сходинку вище, треба навчитися жити із протилежністю. Не принижувати когось і не давати витирати ноги об себе. Коли вас щось не влаштовує, просто поговоріть про це. Я із чоловіком прожила 20 років. Інколи теж дивуюся, куди ділася наша гармонія. Але ми в усьому шукаємо компроміс.


"Моя донька Лідія заміжня з 18 років, — пише Любов із Дніпропетровщини. — Навчалася, працює медсестрою в нашій сільській амбулаторії. Перший викидень у неї був зовсім маленьким терміном. Потім у доньки народилася онука. Їй уже 10 років. Донька хоче ще дітей, але не може виносити. До половини доношує — і зривається. Лікарі підозрюють, що в неї якийсь вірус. А може, це зглаз?"

— Родині було пороблено ще по лінії прабабусі, — каже Людмила Леонідівна. — Але та енергія важка. Молодий рід не може справитися із нею. У доньки Любові понижена енергія в статевих органах. Лікарі поставили правильний діагноз. Негативна енергія створила собі середовище, у якому виник вірус. Дівчині обов"язково треба зробити складний гінекологічний аналіз. Таку процедуру роблять у київських клініках. Коштує не дуже дорого. Програми й антибіотики, якими лікують, діють стовідсотково. Я теж лікую безпліддя й звільняю від негативної енергії. В організмі жінки налаштовую рівновагу й роблю масаж. Нещодавно в 40-річної жінки відмовив яєчник. Після моїх сеансів у неї висіялося аж 29 яйцеклітин, готових до запліднення. Лікарі були шоковані. Головне в лікуванні — щоб людина сама захотіла зцілитися.

Зараз ви читаєте новину «Після одруження жінка забирає енергію чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі