четвер, 07 червня 2007 17:01

Піскун подарував Асії Ахат французькі парфуми

  Асію Ахат з днем народження привітали Ані Лорак і Валід Арфуш
Асію Ахат з днем народження привітали Ані Лорак і Валід Арфуш

Скрипалька й співачка Асія Ахат відсвяткувала в столичному клубі "Арена" день народження. Привітати її прийшли 150 гостей. Найпершим до клубу прибув колишній генпрокурор і близький друг чоловіка Ахат Ігоря Баленка — 48-річний Святослав Піскун. Він подарував іменинниці французькі парфуми.

Співачка Тетяна Недєльська прийшла на день народження подруги без чоловіка, акордеоніста Яна Табачника. Вона принесла коробку шоколаду й набір золотих прикрас — кольє та сережки.

Асія розповіла, що запрошувала на свято й Табачника.

— Ян не любить тусовок, на відміну від Тані, — говорить вона. — Він швидко втомлюється і тягне її додому. А їй хочеться потанцювати, розслабитися.

На вечірці Недєльська танцювала зі співачкою Євгенією Власовою, обнімалася зі Святославом Піскуном. Ведучий свята Юрій Горбунов спробував угомонити її: "Танечка, мать троих детей, уймись!" — просив він жінку. Недєльська разом з Асією пішла за барну стійку готувати алкогольні коктейлі для гостей.

28-річна Ані Лорак та її наречений Мурат спізнилися майже на годину. Вони подарували іменинниці набір одягу від французького кутюр"є Ів Сен-Лорана. Увесь вечір парочка просиділа за столиком, цілуючись та обнімаючись.

Видавець журналу "ПапараZZі" Валід Арфуш із дружиною Сарахандою подарували скрипальці дерев"яну скриню із сандалового дерева.

— У ній скарби від Алі-Баби, — пожартувала Сараханда. Ахат спробувала зазирнути всередину, але скринька не відкрилась. Арфуш забув захопити ключ від сувеніра. Він пообіцяв доставити його Асії додому наступного дня.

На столах було багато суші, м"ясних страв, різних сортів вина, шампанського та віскі. Для гостей танцював балет "Фрідом", а хореограф Олена Коляденко та Асія Ахат підтанцьовували.

Вечірка в "Арені" тривала до четвертої ранку. Останніми свято залишили Піскун та Недєльська. Ахат сіла в автомобіль після них. Скрипалька каже, що коли впала на заднє сидіння авто, відчула втому:

— Попросила водія везти додому. Й одразу відключилася.

О десятій ранку її розбудив Валід Арфуш, який привіз ключ від скрині. Усередині виявилася пляшка доброго грузинського вина та м"які іграшки для 3-річного сина Асії Філіпа.

Асія каже, що для неї найкращий відпочинок — не в шумній компанії, а вдома перед телевізором, за переглядом останніх новин. Саме так іменинниця провела наступний день після вечірки.

Зараз ви читаєте новину «Піскун подарував Асії Ахат французькі парфуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі