понеділок, 31 березня 2008 16:27

Петро Чорний платить синові за хороші оцінки

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Співак Петро Чорний та його син Жан прийшли в ресторан ”Чиполіно” на презентацію книжки дитячих віршиків донецького письменника Андрія Будяка
Співак Петро Чорний та його син Жан прийшли в ресторан ”Чиполіно” на презентацію книжки дитячих віршиків донецького письменника Андрія Будяка

У дитячому ресторані "Чиполіно", що біля лялькового театру, донецький письменник 33-річний Андрій Будяк презентував дитячу книжку російською мовою "Чудо" — з 40 віршиками. "Я противный малышок — не пойду я на горшок! На горшке мне неудобно — правда, здесь всегда свободно. Я свободой дорожу, но в подгузниках хожу".

На столиках — канапки та шоколадні цукерки. Білявий хлопчик років 5 тягнеться до них.

— Потерпи немного, — вмовляє його жінка з високою зачіскою. — Сейчас звезды соберутся, и можно будет кушать.

На дитячому велосипеді роз"їжджає син гімнастки Лілії Подкопаєвої, 3-річний Вадим. Батько Тимофій Нагорний, 36 років, притримує йому спину.

— У сына сегодня первый выход в свет, — випрямляється Нагорний.

Дві літні жінки підводять до Вадима своїх онук, ставлять по обидва боки, щоб сфотографувати.

— Вадик, улыбайся! Обнимай девочек, — підказує батько. Вадим вішається дівчинці на шию, вона пручається.

Біля входу Андрій Будяк зустрічає директорку модельного агентства "Карін" 37-річну Владу Литовченко з донькою Крістіною, 8 років.

— Багато хто не приїхав, — бідкається. — Сергій Сивохо в Москву полетів, Катя Серебрянська теж за кордоном.

— А где ваши маленькие? — цікавиться Литовченко. Будяк киває на 9-річну Машу та 3-річного Марка, які перешіптуються поруч.

— Хулігани, — скаржиться. — Я кажу дружині — ну, це ж діти. А вона дорікає, що я їх тільки ввечері бачу, коли вони втомлені.

Може, колись музиканти президентами будуть

— А я своїм нічого не забороняю, — зазначає Влада. — Крістіна відмінниця, мене ще жодного разу до школи не викликали, — гладить доньку по голові. — Не дозволяю тільки багато дивитися телевізор і грати на комп"ютері. Вона в мене скромна! Колись хотіла бути конюхом. Тепер збирається стати супермоделлю.

У кутку зали циганський співак Петро Чорний, 36 років, із 7-річним сином Жаном розглядають статую Чиполіно. У фігури на правій руці відбиті три пальці.

— И кто это так поиздевался? — іронізує Чорний. Хвалиться, що син навчається в музичній школі для обдарованих дітей при консерваторії:

— Коли вступав, із 300 дітей узяли тільки чотирьох. Тепер удома співаємо разом — джаз-рок, народні пісні. Треба вже, мабуть, другого сина заводити, щоб був домашній хор.

Сина, за його словами, доглядає няня Олена Іванівна, розмовляє з ним українською.

— Не знаю, ким Жан виросте. Може, колись музиканти президентами будуть, — хитро підморгує. — Кишенькових грошей йому не даю, сам заробляє. За гарну оцінку плачу п"ять гривень, як помив посуд — 10.

Розповідає, що з дружиною, 33-річною циганською танцівницею Діаною, живе 16 років:

— Ми в Сочі познайомилися. Я тоді грав у колективі Ірини Алегрової. Друзі затягли на концерт циганського ансамблю. Діана там виконувала індійську партію. У мене всі тумбочки вдома були обклеєні знімками індійських актрис. Я добивався її півтора року. Співав під вікном серенади, дарував браслети, камені коштовні. Якось заліз із букетом троянд пожежною драбиною на балкон.

Співак за руку веде сина до виходу. Там гостям вручають пакети із солодощами.

— Давайте-давайте, я такое люблю, — примовляє. Ділиться, що часом балує дружину сніданками в ліжко:

— Розрізаю тонкі сосиски і складаю з них серце на сковорідці, туди розбиваю два яйця. Вона в захваті.

Зараз ви читаєте новину «Петро Чорний платить синові за хороші оцінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі