пʼятниця, 13 вересня 2019 05:45

"Перетворила квартиру на бордель. Щодня приводить іншого чоловіка"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Маю сина й доньку, — пише 57-річна Тетяна Василівна з Київської області. — Сімейне життя в них не склалося. Сину 32 роки. Живуть із дружиною в одній квартирі, але як чужі люди. Онукові 6 років. Доньці — 30. Із чоловіком не розлучені, але разом не живуть. Їхньому синові — 4. Чому вони такі невезучі?"

Вкладає у конверт фото русявого хлопчика з тортом. Поряд — кучерява жінка в синій сукні. Листи коментує київський біоенергетик Валентина Гавура. Запалює свічку, кладе на знімок праву руку.

— Син не може знайти спільної мови з дружиною через фінансові труднощі. Грошей не вистачає на щоденні потреби. Не намовляйте його на розлучення, бо надовго залишиться самотній. Рідко бачитиме сина. Хоче спробувати працювати за кордоном. Не тримайте. Це допоможе не тільки заробити на житло, а й дасть хороший досвід. За кілька років йому варто задуматися про власний бізнес. Донька матиме другий шлюб. Можливо, повторно ­з'їдеться з першим чоловіком або ви­йде заміж за хорошого знайомого, який давно не приховує своїх почуттів до неї.

"Сусідка виїхала в ­Польщу, — розповідає у листі вінничанка Олена Володимирівна, 54 роки. — Свою квартиру здає. З квартирантами нам не везе. Спочатку жили студенти. Щодня влаштовували п'янки-гулянки. Коли поселилася жінка з дитиною, ми зітхнули з полегшенням. Але вона дитину відвезла в село до матері, а сама перетворила квартиру на бордель. Щодня приводить іншого чоловіка. Пробувала з нею говорити, проте вона всі прохання ігнорує. Шумлять до ранку. До сусідки Віри додзвонитися не можу. Життя стало нестерпним. Виставили квартиру на продаж, але за місяць ніхто не подзвонив".

— Потерпіть до кінця осені. Сусідка квартиру продасть. Поселяться нормальні люди. Про квартирантів забудете надовго. Не спішіть збувати власне житло. Вдалої заміни йому не знайдете. Наступного року справлятимете весілля. Одружите старшого сина.

"Донька вийшла заміж за вдівця, — пише львів'янка Орися Михайлівна, 51 рік. — У нього двоє дорослих доньок. Соню не сприйняли з першого дня. Дошкуляють, коли є нагода. У червні вона продала авто за 20 тисяч доларів. Хотіла купити іншу машину, але гроші вкрали. Приїжджала поліція. Кажуть, злочинці працювали по наводці. Подруга гадала Софії на картах. Ті показали, що гроші викрала жінка, яка мала доступ до квартири і знала про продаж авто. Все вказуює на старшу доньку Ігоря. Але він звинувачення відкидає. Готовий розлучитися із Софією заради власних дітей".

Біоенергетик дістає з конверта два фото. На одному — блондинка в чорному халаті й білих капцях. На звороті підпис — "Софія, 2018 рік". На другому знімку — дві жінки й чоловік. Молодша блондинка — насуплена, волосся зібране у пучок. Це донька Ігоря.

— Софія може піти від чоловіка й спробувати будувати своє майбутнє з іншим. Або залишитися, але бути готовою до того, що на цьому неприємності не закінчаться. Доньки всіляко дошкулятимуть. Думають, вона побралася з їхнім батьком заради хати. Бізнес, яким займається зараз, скоро доведеться розширити. Хай буде обережна, коли залучатиме додаткових інвесторів. У партнери набиватимуться шахраї.

"Онуці Ганні вітчим заповів 2-поверховий дім і кілька ретроавтомобілів, — розповідає у листі вінничанка Олександра Романівна, 73 роки. — Але чоловік намовив її все це продати і купити кілька квартир. Прожили вони в шлюбі після цього недовго. Ганя закохалася в іншого й пішла жити до нього. Олексій їй цього не може пробачити. Він адвокат. Тепер хоче відсудити в онуки половину майна, придбаного у шлюбі. Ганна шкодує, що зв'язала свою долю з цією людиною. З тим другим теж жити не може. Матвій — удівець, сам виховує двох доньок. Вони Ганни не сприймають. Намовляють батька проти неї. Він не може відпустити першу дружину. Сім років минуло, як жінки не стало. А в шафі досі висить її одяг, а на стінах — портрети. Навіть на заставці в телефоні у нього фото колишньої жінки. Ганя терпить, бо любить".

— Не буде щасливою у шлюбі з Матвієм, які б сподівання не покладала на цей союз. До кінця року повернеться жити у свою квартиру. Доньки Матвія згодом пошкодують, що знехтували стараннями Ганни замінити їм матір. Проте буде пізно. Жінка готуватиметься до весілля з іншим чоловіком. Той буде на кілька років молодший, але поверне Ганні віру в щасливе подружнє життя. Народить двійню.

"Онуці 21 рік, вчиться за кордоном, — пише вінничанка Раїса Іванівна, 65 років. — Пари ще не зустріла. Хоче залишитися працювати там. Що на неї чекає і чи скоро вийде заміж? Може, таки повернеться в Україну?"

Вкладає у конверт фото русявої дівчини з голубими очима. Вона у вишиванці, волосся заплетене в косу.

— Онука вже зробила вибір. Залишиться жити за кордоном. Там зустріне свою половинку. Побереться з іноземцем, хоча довгий час зустрічатиметься із земляком. Народить сина й доньку. Знайде хорошу роботу.

Зараз ви читаєте новину «"Перетворила квартиру на бордель. Щодня приводить іншого чоловіка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі