середа, 25 червня 2008 18:02

Переможець шоу "Танці з зірками-2" розбив машину матері

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Танцівник Сергій Костецький стоїть на руках на постаменті пам’ятника гетьману Петрові Сагайдачному перед Гостинним двором на Контрактовій площі у Києві
Танцівник Сергій Костецький стоїть на руках на постаменті пам’ятника гетьману Петрові Сагайдачному перед Гостинним двором на Контрактовій площі у Києві

Танцівник Сергій Костецький, 21 рік, хоче стати співаком. Торік із гімнасткою 29-річною Лілією Подкопаєвою він переміг у шоу "Танці з зірками-2".

— Беру уроки у викладачки Тамари Дем"янівни. Вона вчить співати Віталія Козловського. Каже, що я маю тембр голосу, як у нього, і великий діапазон на дві октави, — мружиться Сергій. — Хочу співати р"н"б, бо цей стиль не розвинений в Україні.

Костецький голосно виконує "Ой Марічко, чичері", рухаючись, як репер.

— Їздив у Дніпропетровськ на кастинг "Фабрики зірок". Співав Тайо Крузо, "Ой Марічко, чичері" й Емінема. Відбирала Могилевська, сподіваюся, вона мене впізнала, — схрещує пальці. — Буду тримати кулаки, щоб вибрали.

У столичному "Кофе Хаус" Сергій замовляє два тістечка та молочний коктейль. Каже, що гарний голос у нього від батька.

— Тато ходив грати на весілля, брав мене із собою. Але халтури приносили мало грошей. Із мамою вони відкрили швейну фабрику "ВІАННА" — від імен Віктор і Анна. Я теж розробляю деякі моделі. Тоді на одяг ставимо бірку "ВІАННА С".

Батьки Сергія Костецького живуть у Хмельницькому.

— Купили триповерховий будинок у жінки, яка виїхала до доньки в Норвегію. Вісім років тому він коштував 24 тисячі доларів. Унизу гараж і погріб із консерваціями: малиною, грушами, черешнею. Був горіх біля хати, але тато спиляв, бо ми не їли його. Папа любить щось пиляти. Коли переїхали, зрізав аличу, посіяв гірську траву, навіз каміння із Карпат. Тепер воно гарно лежить купами навколо будинку.

У Сергія є 9-місячний брат Гліб. Мати народила його в 41 рік. Батькові Вікторові було 43.

— Гліб мене як бачить, робить тако: ги-ги, — розпливається в усмішці. — Уже ходить у ходулях. Заїхав тими кольосіками у ванну, розбив вазу, яку я виграв на якомусь конкурсі. Коли підросте, заберу його в Київ, навчу танцювати.

Я маю тембр голосу, як у Козловського

Торік Костецький купив у Києві квартиру на 18-му поверсі. На телефоні "Нокія" показує фотографії ремонту.

— Це шпалери-корова, — тицяє на плямисті шпалери. — Їх привезли із Польщі, дорогі, — запиває тістечка коктейлем. — Коли на них дивитися здалеку, вони як коров"яче хутро. Робили гарно, щоб не соромно було запрошувати відомих людей. Був продюсер Гайтани, Лілія Подкопаєва із чоловіком.

Каже, у "Танцях з зірками-3" ревнував Подкопаєву до її партнера — Кирила Хітрова.

— Але то швидко пройшло, — складає на грудях накачані руки. — Із Лілею ми виграли машину й путівку по Середземному морю. Авто продали, гроші віддали на благодійність. Путівку Лілія подарувала мені, бо у неї морська хвороба. Я поїхав із батьком. Це була перша поїздка за кордон. На кораблі зібралася сама "пенсія" і майже всі англійці. Навіть не мав із ким поспілкуватися. У морі бачили чорних отруйних їжачків, казали, що там і акули плавають. Зробили купу фотографій, але на таможні фотоапарат украли.

У телефоні показує знімки побитого сірого БМВ.

— Батько подарував мамі на день народження. Вона була в положенні, і машину віддали мені. На перехресті в Києві стукнувся об "Чері Амулет" — чоловік хотів проскочити на червоне світло. БМВ відремонтували та продали. А мені купили джипа.

Згадує, як у 15 років його збила машина.

— Я підстрибнув і вдарився руками в капот. Обійшлося без травм, але тепер я лякливий. У дитинстві мене покусав собака. Туто маю два клика, — показує ліву щоку із двома невеликими шрамами. На лівому боці тулуба теж рубець. — Із братом Вовою хотіли підняти собаку Топіка. Вова узяв за передні лапи, я мав брати за задні. Але брат якось випустив лапи та втік, пес накинувся на мене. Батько відганяв собаку шлангом. Потім Топіка десь вивезли. А мені зробили кілька швів. На репетиції ходив перебинтований.

1986, 14 жовтня — Сергій Костецький народився у Хмельницькому в родині співака й медсестри
1994 — почав танцювати у студії бального танцю
з 2003 — викладає сучасні та бальні танці
2004 — закінчив школу; вступив до Хмельницького національного університету на модельєра; батьки відкрили швейну фабрику "ВІАННА"
2007 — переміг у шоу "Танці з зірками-2"; 14 вересня — народився брат Гліб; купив квартиру в Києві
2008, квітень — потрапив у аварію

Зараз ви читаєте новину «Переможець шоу "Танці з зірками-2" розбив машину матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі