вівторок, 05 жовтня 2010 05:13

Павлові Зіброву дружина фарбує волосся

Автор: фото з сайта www.zibrov.com.ua
  Подружжя Павла та Марини Зібрових 15 років живе у шлюбі. Вони виховують доньку Діану. Торік одружили Олександра, сина Марини від першого шлюбу
Подружжя Павла та Марини Зібрових 15 років живе у шлюбі. Вони виховують доньку Діану. Торік одружили Олександра, сина Марини від першого шлюбу

51-річна Марина Зіброва збігає сходами до офісу столичного театру пісні Павла Зіброва, її чоловіка. Вона у чорних лакованих черевиках на високих підборах. У театрі працює директоркою.

— Попили кави? Давайте ще поп"ємо, — підставляє до кавоварки мініатюрну чашку.

Собі готує чай із медом.

— Не розумію жінок, які кажуть, що не можуть схуднути. Рот закрий — і схуднеш. Я, коли поправлялася, ходила з яблуком і морквиною у руках. Не їм тортів, шоколаду, масла. Все тільки на пару чи відварене. Тому в мене немає бочків. Днями знімали російську актрису Лєну Корікову в кліпі з Пашею на пісню "Единственная". Швидко стемніло. Не встигали зняти ноги Лєни. То вона сказала операторам: "Какая разница, снимите ноги Марины, они у нас одинаковые". Мені приємно стало.

У кабінеті стіни обклеєні фотографіями Зіброва зі знаменитостями.

— Ніколи Пашу не ревнувала. Сама йому красунечок підбираю. Знімала його у кліпах з Настею Волочковою, Мариною Могилевською, Лєною Коріковою. Думаю, він не гуляє. Нехай подобається іншим — то й що ж? Така професія. Він — улюбленець жінок.

Павло Зібров, 53 роки, у чорних сорочці й брюках заходить до кабінету.

— Коли я тебе останній раз ревнувала? — питає Марина чоловіка.

Той усміхається у вуса:

— Мама, то я тебе постійно ревную, — шукає в шухлядах свої диски. Сідає на червоний шкіряний диван.

— Я пам"ятаю, сто років тому ми гуляли у Тайки Повалій на старій квартирі, — розказує Марина. — Там був Женька Рибчинський, іще зовсім молоденький. Щось ми там танцювали. А Женька любить так покрутитись. А цей, — блимає на чоловіка, — сидів і дивився. У ліфті як втисне мене у стінку: "Что у тебя было с этим Женечкой?" Кажу: "Захворів, чи що?" Рік чи два тому Лєна Корікова запросила мене на день народження у Донецьк. Так просила: "Ну приїдь, приїдь". Павло не пустив.

— Так там Івар Калниньш (латвійський актор. — "ГПУ") був, — пояснює Павло. — Він — боєць. Колись при мені цілувалися так гарненько. Як її саму відпустити?

Для Павла і Марини це другий шлюб.

— Іще коли жила з першим чоловіком, як усі молоді дурочки, пішла до гадалки. Їй було десь під 90 років. Вона сказала: "Вийдеш заміж удруге, чоловік буде відомий. Не генерал, але відомий. Будеш жити у своєму будинку. У вас народиться дитина". Тоді ще Союз був. Я подумала: балакай, який будинок? Ще сказала, що другий чоловік зараз жонатий. Але його покине дружина, він переживе важку душевну травму. Я про це забула, а 17 років тому зустріла Павла.

Сценічний макіяж Зіброву робить дружина. Фарбує йому волосся, щоб не видно було сивини.

— До нас якось приїжджали родичі з Москви. Пішли ми в Лавру. Вони не знали, що Паша тут такий популярний. Ідемо, а назустріч натовп жінок. Коли підійшли ближче, почули: "Гарний, але на сцені кращий". "Мамочка моя, — охає родичка, — вам же життя немає". Тому кажу Паші: "Ти завжди маєш виглядати бездоганно". Хай краще озираються, ніж не впізнаватимуть.

Зараз ви читаєте новину «Павлові Зіброву дружина фарбує волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі