четвер, 03 липня 2008 18:01

"Пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Вітаю шановану газету для українців! Не скрию, що без журналістів народ ніколи б не знав правди про наше життя в Україні.

В останній час "щирий українець" пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова званням "Народного артиста України". То, що Кіркоров — артист широкого профілю, відомо цілому світу, але щоб він ще був і артистом України, це вже дивина! Ющенко призабув про те, що Кіркорову можна присвоїти іще звання Героя України! А що, в Україні, я впевнений, знайдеться залізо, щоб вилити зірку Кіркорову.

Загинуло 100 шахтарів на шахті Звягільського — і нічого страшного, як так і повинно бути. На баблі сидять мафіозі, а по центральному телебаченню дають інформацію, щоб народ збирав гриваки на ліки.

Ця Вітренко і той її перший заступник, який мені чомусь нагадує голубого, постійно трублять, що на Західній Україні переслідують росіян, і розказує людям, що у Львові ще є бандерівці. А скільки таких у Верховній Раді різнокаліберних чиновників, які займають високі пости і хочуть зі своїми покаліченими мозгами нас, народ, вчити і вказувати, як нам жити!

Якщо пан Ющенко і надалі буде заважати Юлії Тимошенко працювати, думаю — і так думає багато народу — йому треба йти на іншу роботу, може, в якусь бухгалтерію бухгалтером.

Знаєте, людям так надоїли оці їхні розборки, шляк би їх трафив, що деякі громадяни вже і не бажають дивитися ті новини."


Лист надійшов від Юрія Петранівського з м. Дрогобича Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Пан Ющенко нагородив госпадіна Кіркорова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі