вівторок, 02 жовтня 2007 16:45

Пам"яті Віктора Григор"єва присвятили показ мод

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На фото у центрі Валентина Андріївна — мати покійного дизайнера Віктора Григор’єва. Ліворуч стоїть власник Будинку моди Григор’єва Гела Тодуа, праворуч — директор клубу ”Фаберже” Олександр Глухич
На фото у центрі Валентина Андріївна — мати покійного дизайнера Віктора Григор’єва. Ліворуч стоїть власник Будинку моди Григор’єва Гела Тодуа, праворуч — директор клубу ”Фаберже” Олександр Глухич

У неділю в Києві відбувся показ мод, присвячений пам"яті дизайнера одягу Віктора Григор"єва. 30 вересня йому виповнилося б 38 років. У ніч з 7 на 8 квітня модельєр задихнувся від витоку газу у власній квартирі в центрі Києва. Разом із ним загинула донька його донецьких приятелів 6-річна Валерія. Батьки пішли подивитися шоу "Танці з зірками", а дитину залишили на Віктора Григор"єва.

У столичному комплексі "Альта-центр" представили нову колекцію одягу Будинку моди Григор"єва. Нині його очолює Гела Тодуа, друг покійного. Із міста Ясинувата, що на Донеччині, приїхала мати Віктора 60-річна Валентина Андріївна. Вона працює лікаркою в місцевій лікарні. Батько дизайнера Микола Петрович помер 20 років тому.

У Віктора Григор"єва залишився брат Павло, 30 років. Він із дружиною теж живе в Ясинуватій, працює інструктором із аеробіки.

У модельєра була дизайн-студія в Донецьку. П"ять років тому він переїхав до Києва. У столиці шив одяг для співачок Ірини Білик, Галліни, Асії Ахат, Наталії Могилевської, Анни Сєдокової, гурту "Алібі", моделі Олександри Ніколаєнко, телеведучої Маші Єфросініної.

22-річна "Міс Україна-Всесвіт 2006 " Інна Цимбалюк прийшла до "Альта-центру" з подругою Юлею.

— Він був, наче батарейка "енерджайзер", — втирає сльози Інна. —  Придумував, фантазував. Думаю, навіть там, — піднімає палець угору, — він щось робить.

Віктор Григор"єв пошив вечірнє плаття, у якому дівчина брала участь у конкурсі "Міс Всесвіт 2006" у Лос-Анджелесі.

— Якось мені сподобалися штани від Вів"єн Вествуд, — розповідає Асія Ахат. — Але вони були дорогі, я не могла їх придбати. Але дуже хотіла одягти на презентацію свого кліпу. Вітя поїхав у магазин — подивився, як вони пошиті. За добу створив такі ж та ще майку з написом "Я — чудо".

Співачка каже, що Віктор Григор"єв привчив її любити дельфінів і кататися на ковзанах. Вони часто їздили під Севастополь у дельфінарій. Там у модельєра була улюблена дельфіниха Лана.

Зараз ви читаєте новину «Пам"яті Віктора Григор"єва присвятили показ мод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі