пʼятниця, 30 листопада 2007 16:21

Памела Андерсон вагітна

Автор: фото: REUTERS / Mike Blake
  Памела Андерсон на врученні музичної премії MTV із фокусником Хенсом Клоком у Лас-Вегасі 9 вересня 2007 року
Памела Андерсон на врученні музичної премії MTV із фокусником Хенсом Клоком у Лас-Вегасі 9 вересня 2007 року

Американська модель і актриса Памела Андерсон, 40 років, чекає на дитину. Друзі кажуть, що вона на другому місяці вагітності.

Сама акторка дізналася про це 29 вересня. Того самого дня вони з 39-річним чоловіком Ріком Саломоном звернулися до мерії Лас-Вегаса по дозвіл на шлюб.

— Памела дуже радіє, що знову стане мамою, — переконує один зі знайомих акторки. — Вона щаслива, що зустріла гідного чоловіка. Каже, збирається провести з ним усе життя.

Акторка хвилюється за своє здоров"я. Два роки тому в неї стався викидень. Після того жінка довго не могла завагітніти. Шлюб із Саломоном — третій у Андерсон. Вони познайомилися під час гри в покер. Памела програла майбутньому чоловікові $250 тис. Борг віддала сексом.

Від шлюбу з рокером Томі Лі в Андерсон двоє синів — 10-річний Брендон і 9-річний Ділан. Із батьком вони зустрічаються лише під наглядом поліції, бо чоловік часто бив Памелу в них на очах. Колись ударив, коли дружина тримала на руках дитину. Томі засудили до шести місяців позбавлення волі.

Сини Андерсон вважають професію матері недостойною. Нещодавно старшому Брендонові потрапила на очі автобіографічна книжка акторки "Зірка". На її обкладинці — фото Памели в білизні. Син почервонів і сказав, що це непристойно.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі