середа, 27 лютого 2008 17:36

Орнелла Муті винна 2,3 мільйона євро

  52-річну Орнеллу Муті досі вважають однією з найгарніших жінок Італії
52-річну Орнеллу Муті досі вважають однією з найгарніших жінок Італії

Італійські правоохоронці вимагають від 52-річної актриси Орнелли Муті (справжнє ім"я Франческа Рівеллі) 2,3 млн євро штрафу за ухиляння від сплати податків. 14 років тому Муті перевела свій бізнес до Монако. Хоча продовжує жити з сином Андре й доньками Найке Рівеллі та Кароліною в Римі. Податківці зловили акторку, коли вона оформила на роботу прибиральницю.

Муті каже, що її діти живуть у Римі, бо це передбачає угода з  колишнім чоловіком Федеріко Каккінетті. Та актриса жодного разу не скористалася на території Монако кредиткою. Натомість, робила покупки на батьківщині та непогано заробляла вдома з телепроектів.

Муті знялася в 35 фільмах. У стрічці "Приборкання норовливого" партнером Орнелли був Адріано Челентано, в "Коханні Свана" — Ален Делон. 50-річною артистка знялася оголеною для обкладинки глянцевого журналу. Її вважають однією з найвродливіших жінок Італії.

Муті не перша знаменитість, у якої проблеми з податківцями. Чемпіон світу з мотогонок Валентино Россі сплатив до італійської скарбниці 35 млн євро за приховані прибутки упродовж 2001–2006 років.

Зараз ви читаєте новину «Орнелла Муті винна 2,3 мільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі