четвер, 17 квітня 2008 18:36

Опра Вінфрі торік заробила 260 мільйонів доларів

Автор: фото: reuters/Lucas Jackson
  Минулого року журнал ”Форбс” назвав Опру Вінфрі найвпливовішою жінкою в світі. З 1986 року вона веде популярне ”Шоу Опри Вінфрі”
Минулого року журнал ”Форбс” назвав Опру Вінфрі найвпливовішою жінкою в світі. З 1986 року вона веде популярне ”Шоу Опри Вінфрі”

Американську телеведучу 53-річну Опру Вінфрі визнали найбагатшою знаменитістю. Журнал "Парад" підрахував, що її річні статки сягають $260 млн.

Телезірка 20 років живе з письменником Стедманом Грехемом. У подружжя немає дітей. Їхній маєток займає майже 10 га у Каліфорнії біля океану. Це місце сподобалося Опрі. Вона виписала чек на $50 млн і вручила господарям будинку, хоча вони не мали наміру його продавати. Також телеведуча має будинок у Нью-Джерсі, квартиру в Чикаго, нерухомість на острові неподалік Маямі, лижний будиночок у Колорадо та особняк на гавайському острові Мауї.

До трійки найбагатших зірок потрапили гравець у гольф Тайгер Вудз — із $115 млн та режисер Стівен Спілберг — із $110 млн річного доходу. Телеведучий Доктор Філ МакГро за рік заробляє $90 млн. У переліку багатіїв є також актриси Мері-Кейт Олсен, Джесіка Альба та Скарлет Йохансон. Їхні річні статки коливаються від $5 до $17 млн.

До рейтингу включили знамениту болонку Трабл. Торік після смерті господарки — нью-йоркської мільйонерки Леони Хелмслі собака успадкував $12 млн.

Зараз ви читаєте новину «Опра Вінфрі торік заробила 260 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі