четвер, 17 липня 2008 16:39

Онкологічні хвороби лікують щирим каяттям

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Розрадьте моїй біді, — пише Надія Михайлівна з Київщини. — У мене дві доньки. Інні буде 21 рік, Валентині — 33. Старша була замужем, має 15-річного сина. Тепер вона хворіє, а чоловік помер два роки тому. Інна навчається в університеті. Не замужем, теж хворіє, важить менше 40 кілограмів, дуже виснажена".

Цілителька української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, упевнена, що сім"ї пороблено.

— П"ять років тому це зробила якась подружка на долю родини. Але порча була направлена на  Надію Михайлівну та її чоловіка. Тепер у їхніх доньок заблоковане особисте життя. Діти — це ангели-охоронці сім"ї, першими беруть на себе негативну енергію. Раджу звернутися до цілителів, які знімають порчу молитвами і виливанням на воску. Можна замовити одночасно в кількох церквах службу. Під час читання молитви у церкві ім"я отримує духовну вібрацію, силу й енергію, яка очищає людину. Надії Михайлівні можна молитися і вдома за здоров"я сім"ї.


"У мене тяжка історія. Чи то мені пороблено — сам не можу зрозуміти, — пише Зіновій із Херсонщини. — Мені 50 років. Похоронив троє дітей, батьків, кілька місяців тому помер найменший брат. Тепер і мене болячки чіпляються. Я жив у Львівській області, але з дружиною мусів переїхати на Херсонщину. Тут ми почали хворіти, господарство не клеїться. Хочемо повернутися назад. Порадьте, чи правильно робимо?"

Людмила Захарченко каже, що родині можна повернутися на Львівщину.

— Там земля більш гармонічна і сприятливіша для життя, — пояснює цілителька. — На чоловічому роду є старе прокляття. Бачу на Зіновію чорну діру, — дивиться на фото чоловіка і показує на груди. — Але його прокляття заслужене. Хтось із чоловіків у його роді робив погані справи. Бабки й екстрасенси не допоможуть, таке не можна викатати яйцями. Я теж допомагаю людині лише наполовину — решту вона робить сама. Піднімаю негативну енергію в тілі людини, а вигнати її з себе кожен має самостійно. Пану Зіновію треба розібратися у собі самому. Молитися, запитати у Бога, що не так. Не можна молитися лише для галочки. До мене звернувся чоловік із п"ятим ступенем онкозахворювання. За два тижні хвороба зникла. Чоловік щиро відкрив свою душу, подякував дружині, дітям, Богові. Лікарі зафіксували повне одужання. Потім він раптом згадав, що колись йому у війську не дали заслужені погони. Хвороба миттєво повернулася. Удруге одужати не встиг, помер.


"Із чоловіком живу 13 років, маємо двох дітей, — пише Наталія з Івано-Франківщини. — Живемо в будинку, який почали зводити мої батьки ще 12 років тому, але ми досі не можемо його добудувати. У сім"ї постійні сварки, хвороби. Гроші йдуть на лікарів. Я хворію найбільше. Чоловік свариться, що через мої болячки у хаті не затримуються гроші. Ми віруючі люди. Ходимо до церкви, даємо на Службу Божу за здоров"я, але негаразди не залишають нас".

— Я відчуваю, що будинок стоїть на дуже сильному місці, — читає лист цілителька Захарченко. — Там є велика божественна благодать, але людям треба стати чистішими, щоби у них легко входила сила небесна. Мабуть, Наталиної віри замало, тут лише словесна віра. Треба покаятися, визнати свої гріхи. Коли каємося, знаходимо першопричину всіх негараздів. Через каяття можна розблокувати хворі органи.

Зараз ви читаєте новину «Онкологічні хвороби лікують щирим каяттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі