середа, 12 грудня 2007 14:06

Ольга Сумська не танцює зі своїм чоловіком

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Щоб потанцювати з хореографом Григорієм Чапкісом, актриса Ольга Сумська зігнула ноги в колінах
Щоб потанцювати з хореографом Григорієм Чапкісом, актриса Ольга Сумська зігнула ноги в колінах

У столичному танцхолі "Фаворит" пройшла репетиція для зірок перед Віденським балом, що відбудеться в Нацопері 14 грудня. О 15.30 в кафетерії за столиком біля вікна самотньо п"є чай хореограф Григорій Чапкіс, 77 років.

— Я прийшов вчасно, а зірки спізнюються. Віп-персони взагалі непунктуальні. Вони рідко зважають на час, — скаржиться Григорій Миколайович.

Чапкіс постукує ногою під столом. Каже, що хотів поробити розтяжки за станком у танцхолі. Але його не впустили через прибирання. Згадує, як 3 роки тому не танцював 22 дні.

— Дружина вирішила, що мені потрібно розслабитися, й відправила в Карпати до санаторію. Я приймав там процедури, масажі, ванни. Коли повернувся, друзі запитували: "Що з тобою? Ти схуд, змарнів, згас". Я відповів їм — що після відпустки. Мені побажали ніколи не відпочивати, —  сміється танцівник.

За сусіднім столиком темношкірі дівчина та хлопець говорять про шоу "Танці з зірками", хвалять польського танцівника Марчина Мрочека. Чапкіс витягує шию, наморщує лоба, прислухається. Говорить, що не може оговтатися від результатів шоу.

— Я зрозумів, що переміг Марчин, коли до зали зайшов польський посол. Наташа Могилевська для мене найкраща. Я сказав про це на вечірці, яку вона влаштовувала в "Арені".

До кафе заходить організатор Віденського балу в Києві Денис Кудін із помічницею Анастасією. Розповідає, що в Україні етикет балу — умовність:

— У світі є перелік автомобілів, у яких прийнято приїздити на такі події. У нас приїздять у чому заманеться. Знаю лише один випадок, коли "лексус" купили спеціально до балу. Це зробив якийсь депутат Київради.

Танцівникам і журналістам видають сині пакети на ноги, аби не подряпали підлогу. Чапкіс танцює, милуючись собою у дзеркалі.

— Попой больше крути! Вот так, молодец,— хвалить себе.

До нього підбігає репер Юґо, кладе долоні Чапкісу на стегна:

— Маестро, можна з вами потанцювати?

— Опустіть руки, не тримайте мене там, — командує Чапкіс. — І зніміть темні окуляри. Тут немає сонця.

Репер ображається:

Якийсь депутат Київради купив "лексус" спеціально до балу

— Окуляри не зніму, це мій імідж. Я на танцмайданчику все одно що корова на ковзанах.

— Не переймайся! І зайця можна навчити курити, — запевняє хореограф.

Учасниці "Танців із зірками" Єлизавета Дружиніна та Олена Шоптенко обнімаються з ним. Шоптенко каже, що незабаром Новий рік, а погода зовсім не новорічна.

— Лєночка, це не важливо. Головне — щоб очі горіли. Коли ти хочеш — очі палають. Бажаю тобі завжди хотіти і щоб тебе хотіли, — гукає Чапкіс.

Шоптенко знічено відходить убік, розмовляє по телефону:

— От знову кличуть у новорічну ніч на концерт. Минулий Новий рік теж працювала. Якраз коли куранти били, вистрибувала в ресторані "Альонка".

До зали заходить хлопчачий поп-гурт "4 королі".

— Танцюємо полонез, — командує Чапкіс. — У полонезі ви часто змінюєте партнерів. Коли підходите до нового, вигукуєте: "Вау! Вася, давай дружить".

Він підбігає до Юґо й усміхається.

— Я не Вася, — ображено каже Юґо, витирає лисину серветкою. — Я роздягнуся, бо мені душно.

Знімає футболку. Його руки та груди прикрашають татуювання. На шиї висить великий хрест.

— Перше тату зробив у 14 років, — хвалиться репер. — На моєму тілі вільні місця залишилися лише тому, що немає часу їх обколоти.

Адміністраторка Анастасія подає 41-річній актрисі Ользі Сумській пакети на взуття.

— Я не вдягатиму це! — відхиляє актриса її руку. — Я взагалі не танцюватиму. Тут немає партнера, який підійшов би мені по зросту. Я жінка немаленька. Чомусь до мене весь час підходять низькі чоловіки. Вони такі активні.

Зізнається, що з власним чоловіком Віталієм Борисюком на балах не танцює:

— Бал — це можливість відчути свободу, пофліртувати з іншими чоловіками.

У актриси дзвонить телефон. Вона підносить до вуха слухавку:

— Вітю, коли прибуває твій потяг? Гаразд, поспішаю, — і залишає залу.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська не танцює зі своїм чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі