четвер, 05 квітня 2007 18:51

Ольга Прокоф"єва не розуміє української

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Ольга Прокоф’єва водить машину з 18 років і захоплюється гірськими лижами
Ольга Прокоф’єва водить машину з 18 років і захоплюється гірськими лижами

Виконавиця ролі Жанни Аркадіївни в телесеріалі "Моя прекрасна няня" 43-річна Ольга Прокоф"єва в столичному палаці "Україна" разом з Олександром Цекалом минулого тижня вела програму "Хорошие песни".

Концерт закінчується о пів на одинадцяту. Ведучим запропонували одну гримерку на двох. Доки Ольга переодягається, Цекало виходить у коридор, відправляє есемески.

Пів на дванадцяту ночі актриса запрошує кореспондентів "ГПУ".

— Вы еще живы там? — визирає в коридор. Крім неї, на поверсі нікого немає. — Секунду, сыну позвоню, — сідає на стілець перед трюмо. Від колишнього чоловіка актора Юрія Соколова Ольга має 14-річного сина Олександра.

— Привет, это я, — каже тихо в трубку, опустивши голову. У руках перебирає браслет срібного годинника. — Хау а ю? (Як справи? — "ГПУ"). Чем питался? Можешь пиццу себе приготовить.

Син Прокоф"євої теж знімався в "Няні", зіграв хлопчика Гаріка.

— Отримав 100 доларів, — розповідає акторка. — 70 віддав мені на день народження. Я витратила їх на кухонний комбайн. Уперше він знявся зовсім маленький. Теж отримав 100 доларів. Коли вручили гроші, спитав: що це таке? У нього довго лежав цей папірчик. Ми іноді брали в борг і періодично повертали.

Вісім років тому стала вегетаріанкою

Каже, любить кататися на велосипеді з сином на дачі.

— Ще полюбляю гірські лижі. Цієї зими їздила в Магнітогорськ — туди, де Путін катався.

Машину водите?

— Я за кермом із 18 років. Зараз у мене "Тойота Авенсіс". Але в Москві багато заторів, і я втомлююся. Люблю, коли мене возять.

Маєте коханого?

— Так, у мене є друг. Але пресі на розтерзання я його не даю.

Розповідає, що вісім років тому стала вегетаріанкою.

— Люблю морепродукти, рибу. Але якщо є куряча лапка, і я голодна, — можу з"їсти. Готувати не дуже люблю, однак синові варю супи, кручу котлети.

Знімаєтеся в рекламі?

— Востаннє пропонували рекламувати якісь макарони. Раніше рекламувала відбілювач "Ас", мобільний оператор "Джинс". Я 20 років працюю в театрі Маяковського. Зарплата там 300 доларів.

У понеділок вела шоу з Юрієм Горбуновим, — сплескує руками. — Він розмовляв по-українськи, я нічого не зрозуміла. Викручувалася всю передачу. Вийшла вижата, як лимон.

Біля службового входу на Ольгу Прокоф"єву чекає чорний "мерседес", щоб відвезти до п"ятизіркового готелю "Прем"єр палац". Актриса складає в пакет рожеві босоніжки, в яких виходила на сцену. Віддає "ГПУ" букет троянд і кал.

— Беріть. Все одно я їду в готель. А вранці лечу до Москви.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Прокоф"єва не розуміє української». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі