середа, 10 лютого 2010 07:47

Ольга Горбачова взяла 15 купальників на Кубу

52-річний співак Павло Зібров минулого тижня повернувся з тайги. У російському місті Усинськ він виступив на корпоративі компанії "Усинськгеонефть". Після концерту тиждень гостював у місцевих жителів.

— Половина населення міста українці, — каже він. — Спочатку співав російською, але мене попросили перейти на українську. "Червону руту" підспівували стоячи. Роздав там сотню дисків. Ходили за мною, просили ще, бо всім не хватило. Потім запропонували прокататися в санях, запряжених оленями. Пригощали олениною, ведмежатиною, лосятиною, блюдами з лосося і свіжою червоною ікрою. Чув, що взимку там температура буває 55 морозу, купив теплий одяг. Проводжав мене чоловік Таїсії Повалій Ігор Ліхута. Дав у подорож свою теплу шапку з бобрового хутра. Але в Усинську було всього 15 морозу. Просто на околиці міста ходили дикі маленькі олені. Воно оточене тайгою і болотом, до найближчих селищ — 300–500 кілометрів. До них можна добратися лише на вертольоті або саньми.

Із курорту Буковель на Прикарпатті на початку лютого повернувся хореограф Сергій Костецький, 23 роки.

— Учився кататися на лижах. Добре, що поїхав із татом Сергієм. Навчив мене за півгодини.  Вперше вибрався у гори. До цього зимою їздив на море, люблю повалятися на гарячому пляжі.

Модель і телеведуча Інна Цимбалюк, 24 роки, відпочивала на французькому гірськолижному курорті Шамоні.

— Хотіла поїхати у грудні, але в брата мав народитися син. Похрестили його після Різдва. Потім мій хлопець запропонував утекти на кілька днів у теплі краї. Але мені захотілося покататись на лижах. Він спочатку впирався, а потім купив путівку і сказав складати валізу.

Кажуть, хлопець Інни — столичний бізнесмен. Жила пара у 5-зірковому готелі "Принц Альберт" на схилах гори Монблан. Там каталися на собачих упряжках.

Зимові канікули разом провели солістка групи "НеАнгели" 23-річна Слава (Ольга Кузнєцова) і співачка 24-річна Ольга Горбачова.

— Слава покликала мене на Кубу, — каже Ольга. — Жодного разу не скупалися, бо море було холодне. Всі мої 15 купальників так і пролежали у валізі. 11 градусів і сильний вітер з океану заважали довго гуляти пляжем. Ходили по піску у валянках. Коли перемерзали, грілися ромом.

— І з шопінгом не склалося, — додає Слава. — У магазинах продавалися лише віяла і майки з фізіономією Че Гевари. Довелося їх купити друзям на подарунки. Прилавки магазинів на острові порожні, як колись у Радянському Союзі. Лише чіпси, ром і жуйки, що липнуть до зубів. Єдине, чого вистачало, — це сигари. Викурила їх стільки, що, відлітаючи додому,  співала вже грубим голосом, як Кай Метов.

У швейцарському місті Женева відпочивав Олег Скрипка, 45 років:

— Провели там українські вечорниці. Зібрали всіх у старовинній кав"ярні в центрі міста. Окрім українців, прийшла місцева богема — музиканти, художники. Я співав колядки та щедрівки, а вони вимагали виконати Tombe La Neige. На місцевих FM-станціях майже рік ця моя пісня крутиться. До ранку співали, пили вино і закушували салом з огірочками.



Андре Тана покусали риби

Столичний дизайнер 27-річний Андре Тан (Андрій Тищенко) повернувся з Єгипту. 10 днів відпочивав у 5-зірковому готелі в Шарм-ель-Шейху.

— Багато хто вважає Єгипет країною, де необхідно відпочивати за принципом "поїв-поспав-поїв", — каже він. — Я вирішив не валятися на пляжі, а вперше у своєму житті попірнати з аквалангом. Друзі просили, щоб був обережний. Попереджали, що у морі колючі корали й багато отруйних риб. Але я на те не зважав. Під водою мене покусали отруйні риби. Рука заніміла за кілька секунд. Коли випірнув, не міг зігнути. Не відчував її взагалі, доки в готель приїхали лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова взяла 15 купальників на Кубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі