середа, 17 грудня 2008 15:48

Ольга Анчербак найкраще зіграла відьму

  Одеська студентка Ольга Анчербак визнана найвродливішою у місті
Одеська студентка Ольга Анчербак визнана найвродливішою у місті

За годину до початку фіналу 13-го щорічного конкурсу "Міс Одеса" всі місця для парковки біля Російського театру зайняті дорогими іномарками.

— Це женихи конкурсанток приїхали, — бадьоро кивають на авто перехожі. У фойє театру людей зустрічають актори в костюмах чортів і відьом.

— Конкурсанток у фінал пройшло 13. Фінал проводили 13 грудня. Тому вирішили обіграти цю цифру і додали конкурсу містичного відтінку, — розповідає організатор конкурсу Тетяна Савченко. — Дівчата з Одеси, Миколаєва, Херсона, Іллічівська й Овідіополя мали представити найсексуальніший образ відьми, рухатися і танцювати в чудернацькому вбранні.

— То було дуже складно — і готувати, і танцювати, та ще й робити із себе відьму. Наприкінці конкурсу думала, коли ж усе це закінчиться, — каже переможниця фіналу Ольга Анчербак, 19 років. Одеситці випав останній, 13-й номер. На кулінарний конкурс вона приготувала манти із прісного тіста й завоювала титул "Міс Господинька".

Нова "Міс Одеса" навчається на перекладача з англійської в Одеському національному університеті ім. Мечникова. Захоплюється літературою, танцями та музикою. Про особисте життя не розповідає.

— Але серце зайняте серйозно, — кокетує.

Звання "Міс Україна-Південь-2009" отримала 21-річна Ганна Пославська з Нової Каховки Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Анчербак найкраще зіграла відьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі