понеділок, 04 лютого 2008 17:46

Олена Воробєй сама виховує доньку

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  У Києві російська гумористка Олена Воробєй була гостею шоу Оксани Марченко на телеканалі ”ТЕТ”, яке готують до 8 Березня. Вона пародіює російську співачку Ірину Алегрову
У Києві російська гумористка Олена Воробєй була гостею шоу Оксани Марченко на телеканалі ”ТЕТ”, яке готують до 8 Березня. Вона пародіює російську співачку Ірину Алегрову

Російська гумористка 40-річна Олена Воробєй (справжнє прізвище — Лєбенбаум) у четвер була гостею шоу Оксани Марченко на телеканалі "ТЕТ". Переодягалася й пародіювала Аллу Пугачову, Машу Распутіну, Лайму Вайкуле, Людмилу Зикіну. Трохи перекладала з російської на польську — для іншого героя шоу, актора-поляка Марчіна Мрочека, переможця "Танців із зірками-3". Зйомки закінчилися на годину пізніше. Воробєй мало не спізнилася на поїзд до Москви.

У російській столиці гумористка бере участь у шоу "Дві зірки". Співає в дуеті з 53-річним Борисом Моїсеєвим. Нещодавно під час виступу співак поцілував партнерку в губи. Одначе в наступній програмі вони посварилися. Борис вимагав вставити в пісню "Топает малыш" звуки "хря-хря", а Воробєй була проти. Зрештою, Моїсеєв пообіцяв не "хрякати", але під час запису зробив це. Гумористка образилась. Кажуть, ледь не дійшло до бійки.

— Чоловіки для мене існують лише на роботі, — запевняє артистка.

У 20 років у Санкт-Петербурзі Олена Воробєй вийшла заміж за актора театру "Буф" Андрія. Його батьки були проти, бо хотіли для сина багату дружину. Замість весільної сукні Олена пошила брючний костюм і капелюх із картону. На фату грошей не вистачило.

Із чоловіком вона прожила 10 років.

— Найважчий шлюб — акторський, бо кожен думає лише про кар"єру, — зауважує Воробєй.

Коли артистці запропонували роботу в Москві, чоловік залишився в Петербурзі й подав на розлучення. Відтоді вони не бачилися.

— Шкода, що ми не залишилися друзями, — ділиться жінка.

Вона сама виховує 4-річну доньку Софію. Народила її від бізнесмена Ігоря, власника кількох нічних клубів у Петербурзі та Москві. Воробєй довго не могла народити, лікарі діагностували в неї безпліддя. До шостого місяця вагітності Олена гастролювала. А на сьомому з"явилася на світ донька.

— Батько Соні одружений, — обмовилася вона. — Я його не називаю, щоб не робити боляче його дружині. У нас чудові стосунки, він часто бачить доньку. Я рада, що він був у моєму житті.

Зараз ви читаєте новину «Олена Воробєй сама виховує доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі