понеділок, 07 травня 2007 15:57

Олена та Руслан Головащенки вийшли у фінал чемпіонату світу зі спортивних танців

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Олена та Руслан Головащенки виконують спортивний танець у київському Палаці спорту
Олена та Руслан Головащенки виконують спортивний танець у київському Палаці спорту

29-річні українські танцівники Олена та Руслан Головащенки стали фіналістами чемпіонату світу зі спортивних танців. Конкурс відбувався 5 травня в столичному Палаці спорту.

Почувши своє прізвище серед переможців, Олена підстрибує і цілує Руслана в щоку. У того на обличчі лишається слід від червоної помади. Він намагається стерти його білою хустинкою.

— Мне льстит эта победа, — каже Олена.

До січня 2006-го пара була аматорською. А після того як виграла чемпіонат України з любительських танців, перейшла до категорії професіоналів.

— У нас із Оленою схожі долі, — розповідає Руслан.

— Ми народилися в Києві в одному пологовому будинку з різницею у 6 днів, — перебиває жінка. — У школі 10 років просиділи за однією партою. У 6 років мама привела мене в танцювальний гурток. Моїм партнером тоді був хлопець на ім"я Олексій.

За словами Олени, Руслан із 5 класу намагався до неї загравати.

— У 10 класі на шкільній дискотеці запросив мене на повільний танець. Я хлопцям відмовляла, бо вони не вміли танцювати. А з Русиком погодилася станцювати, бо відчував ритм. Тоді він уперше провів мене додому. А наступного ранку зустрів біля школи з букетом.

Руслан після закінчення школи вступив до Інституту культури — на хореографа. Олена здобувала фах викладача англійської мови. Після першого курсу, в студентському кафе, Руслан запропонував їй одружитися.

— Ми ще рік танцювали з різними партнерами, — згадує жінка. — А потім почали працювати в парі. Разом виступаємо вже 10 років.

— Якщо відчуваємо, що станцювали гарно, на сцені цілуємося в губи, — додає Руслан.

Обоє танцівників — діти інженерів. Живуть у Києві, власних дітей не мають.

— Але плануємо, — каже чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Олена та Руслан Головащенки вийшли у фінал чемпіонату світу зі спортивних танців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі