вівторок, 06 березня 2007 15:50

Олена Шоптенко повернулася з Ріо-де-Жанейро

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Олена Шоптенко у київському кафе ”Дабл кофі” танцює українську ”мотузочку” з елементами самби
Олена Шоптенко у київському кафе ”Дабл кофі” танцює українську ”мотузочку” з елементами самби

 19-річна танцюристка Олена Шоптенко — наймолодшa учасниця шоу "Танці із зірками". Разом з артистом Студії "Квартал 95" Володимиром Зеленським, 28 років, вона стала переможницею конкурсу.

У кафе "Дабл кофі" в Києві на Хрещатику Олена замовляє молочний коктейль.  Розповідає, що повернулася з карнавалу в Ріо-де-Жанейро.

— Зеленський не зміг поїхати через справи. Анатолія Борсюка не взяли. Я спочатку теж хотіла відмовитися. А потім узяла з собою друга дитинства Ваню і поїхала. Я для бразильців була екзотикою, бо білявка. Проходу не давали, на вулицю без Вані не виходила.

Каже, що бразильська самба не схожа на бальну. Встає і починає танцювати між столиками. Четверо жінок, які сидять з алкогольними коктейлями, здивовано вмовкають.

— Ще купалася в океані, — сідаючи, продовжує Олена. — Там солона вода й великі хвилі. Мене двічі викидало на берег.

Що привезли з Бразилії?

— Усі туристи в Бразилії ходили в зелено-жовтих в"єтнамках. Ми їх теж під кінець купили. Влад Яма замовив маракаси, зроблені з кокоса. А Зеленському купила футболку з танцюючими чоловічками і написом "Карнавал-2007, Ріо, Бразилія".

Телефонує Оленин партнер по танцях Володимир Гончаров.

— Півтора року я не брала участі в турнірах — не склалися стосунки з попереднім партнером. Навіть хотіла кидати танці. А 2005-го знайшла Вову Гончарова. Він із Феодосії. Ми майже відразу стали чемпіонами України, дворазовими чемпіонами світу.

А до "Танців із зірками" як ви потрапили?

— Мене знайшли для Зеленського — бо невисока. Незвично танцювати з низьким партнером. А Зеленський був спочатку ще й повненьким.

Зеленському купила футболку

Кажуть, ваш хлопець ревнував до нього.

— Кузьма — футболіст, йому 18 років. Грає в московському клубі "Хімки-2". На тиждень приїхав з Москви до Києва — ходив на репетиції. Дуже ревнував.

З Кузьмою Аброськіним Олена познайомилася півтора року тому в турецькому місті Мармаріс.

— Я їхала з друзями в маршрутці на нічну дискотеку. Раптом почула російську мову, з таким московським акцентом, — сміється Олена. — Спочатку Кузьма мені не сподобався, але був настирливий. Аби відв"язатися, я сказала, що прийду на побачення. Насправді ж і не думала. Та чомусь прийшла. Тепер бачимося двічі на місяць, їздимо одне до одного по черзі. Заміж не збираюся, рано ще.

До нас підходить офіціантка. Олена просить залишити меню.

Кажуть, ви тепер танцюєте з Владом Ямою?

— Хореограф Олена Коляденко запросила в свою шоу-програму. Влад грає хлопця з вуличної тусівки, я — дівчину з тусівки аристократів. Ми закохуємося. 8 березня в клубі "Фрідом" відбудеться прем"єра.

Багато заробляєте танцями?

— Костюм коштує тисячу доларів, а в мене їх чотири. Міняю раз на півроку. Я танцюю вже 11 років. Заробляти танцями почала лише зараз.

Каже, що їздить у громадському транспорті.

— На екрані, та ще й у гримі, я виглядаю старшою. А в житті я звичайна.

1987, 21 грудня — народилася в Києві в родині бізнесмена й лікарки
1993 — почала займатися танцями
2000 — чемпіонка Києва
2005 — закінчила столичний ліцей бізнесу, вступила до Національного економічного університет; у Туреччині познайомилася з бойфрендом — футболістом московського клубу "Хімки-2" Кузьмою Аброськіним
2006 — чемпіонка світу з 10 танців серед молоді; з латиноамериканської програми; перемогла в шоу "Танці із зірками"
Має 25-річного брата В"ячеслава

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко повернулася з Ріо-де-Жанейро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі