вівторок, 13 липня 2010 02:15

Олена Бондаренко вийшла заміж у джинсах

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Тенісистка Олена Бондаренко зі своїм тренером і нареченим Миколою Дячком біля столичного Центрального РАЦСу 8 липня. До одруження молодята два з половиною роки жили у цивільному шлюбі
Тенісистка Олена Бондаренко зі своїм тренером і нареченим Миколою Дячком біля столичного Центрального РАЦСу 8 липня. До одруження молодята два з половиною роки жили у цивільному шлюбі

8 липня у столичному Центральному РАЦСі тенісистка 25-річна Олена Бондаренко вийшла заміж за свого тренера Миколу Дячка, 27 років.

До установи Олена і Микола приїжджають об 11.30 на чорному джипі. Олена одягнена в чорні джинси й білу футболку з надписом Just married ("молодята". — "ГПУ"). Микола — в сині джинси і чорну футболку з таким самим надписом. Довге волосся тенісистка заколола шпильками. Поверх — білосніжна фата.

— Ми спортсмени. Хотілося одружитися по-спортивному без помпезних нарядів, — каже спортсменка.

Свідки молодят під"їжджають жовтим "інфініті". За кермом сидить молодша сестра тенісистки Катерина, 24 роки.

— Більше гостей не буде? — запитує в Олени.

Та каже, що ні.

— Наші батьки знають, що зараз ми у загсі. Їх і гостей брати із собою не хотіли, бо й так хвилювань вистачає. Усіх запросимо в суботу на весілля у заміському ресторані. Там одягну білу сукню, Микола — костюм. У наступні вихідні полетимо на тиждень на Крит. Це буде наш медовий місяць.

За церемонію подружжя заплатило 300 грн.

Учотирьох піднімаються сходами до центрального входу. Їх просять почекати 15 хв. Свідки фотографують молодят на телефони і рожевий фотоапарат. Помітно, що Олена нервує. Просить сестру поправити їй фату. На підмізинному пальці правої руки в неї виблискує обручка з діамантами.

— Її Коля подарував узимку, коли освідчувався, — обіймає чоловіка за плечі. — До того ми два з половиною роки жили у цивільному шлюбі. 2006-го познайомилися в Австралії. Випадково поїхали туди одночасно на збори. Взагалі ми з дитинства знали одне одного, але не спілкувалися. В Австралії зійшлися. Він родом з Алушти. Грав за збірну України з тенісу на Кубку Девіса 2003-го. Спочатку виконував роль спаринг-партнера для мене і Каті. Їздив із нами на всі турніри. Потім почав допомагати мамі нас тренувати. Через деякий час Коля запропонував жити разом. У червні занесли заяву у загс. Дуже хотіла одружитися в липні, бо люблю цей місяць. Вирішили розписатися у будній день. На сьогодні записано тільки п"ять пар. Ми заходимо четвертими.

Олену в Нью-Йорку плутають із Курниковою

Улітку молодята планують повінчатися.

— Ми хочемо двох дітей. Але не більше, — говорить Микола. — Узагалі для спортсменів це створює багато труднощів. Потрібно на рік-півтора піти зі спорту. Потім ще рік відновлюватися. Кілька місяців тому завели йоркшира на кличку Емілі. Бігаємо за нею, як за дитям. За нею треба прибирати, наглядати, в лікарню возити.

Запитую, чи часто свариться з Оленою.

— Майже ніколи. Коли матчі дуже нервові, Олена інколи зривається, але потім швидко миримося. Кудись вийти разом важко. Олену скрізь упізнають. Особливо в аеропортах. Завжди запитують, як зіграла. Коли буваємо у Нью-Йорку, часто з Курниковою плутають. Майже щомісяця запрошують зніматися у рекламі. Погоджується, коли має час. Вона звикла бігати під час гри. Встояти півгодини на фотосесії їй важко. Цілу кімнату в квартирі переробили на гардероб. Тільки кросівок там більше десяти пар. Любить бути у русі, багато говорить. Це тільки сьогодні вона така мовчазна, бо дуже нервує, — Микола обіймає Олену за талію, цілує в губи. Вона червоніє. Коли працівники РаЦсу запрошують їх досередини, Дячко хоче взяти молоду на руки. Та відмовляється.

Олена тричі потрапляла до десятки найбагатших наречених України. За кар"єру заробила $2 млн 365 тис. У рейтингу Міжнародної тенісної асоціації посідає 28-ме місце. Займається тенісом із 5 років. Її сестри — старша Валерія і молодша Катерина — теж професіональні тенісистки.

Треба стерегтися третьої та сьомої річниць шлюбу

— Пари, які укладають шлюб восьмого числа, ніколи не розлучаться, — каже біоенергетик Лілія Хасапєтова, 43 роки. — Це символ нескінченості. Створені цього дня сім"ї завжди житимуть у достатку. Маги і чаклуни використовують вісімку в заклинаннях, які стосуються грошей. 8-го числа народжуються винахідники та ясновидці. Олені й Миколі треба стерегтися третьої та сьомої річниць шлюбу. Тоді у когось можуть з"явитися наполегливі шанувальники. Не варто вважати це за зраду. Перша дитина у подружжя народиться до другої річниці весілля.

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко вийшла заміж у джинсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі