Ексклюзиви
вівторок, 11 серпня 2009 08:09

Олександру Пороховщикову забракло грошей клонувати матір

Автор: фото з сайту www.itogi.ru
  Актор Олександр Пороховщиков зібрав на клонування матері 150 тисяч доларів
Актор Олександр Пороховщиков зібрав на клонування матері 150 тисяч доларів

Торік російський актор 70-річний Олександр Пороховщиков літав у Південну Корею. Цікавився, чи зможе клонувати свою матір Галину Олександрівну, яка померла 12 років тому.

— Мама оставила мне прядь волос. Хотела, чтобы я клонировал ее — это последняя ее воля. Все думали, что у меня крыша поехала. Но для каждого нормального человека мать — это все.

Клонувати матір Пороховщикову не вдалося.

— Грошей забракло, — зітхає. — Треба було заплатити 200 тисяч доларів, а я знайшов лише 150 тисяч.

Актор сподівається за два роки зібрати потрібну суму й знову полетіти до Кореї.

— Мушу воскресити матір. Батько Шалва Барабадзе пішов із родини, коли мені було 2 роки. Якби не вона, я й актором не став би. Свого часу вона закінчила ГІТІС (Московський державний інститут театрального мистецтва. — "ГПУ"), зналася з багатьма акторами. Влаштувала мене меблярем-реквізитором у театрі імені Вахтангова.

За рік Олександр Пороховщиков склав вступні іспити на вечірнє відділення Щукінського театрального училища.

— Чого на вечірнє? — піднімає праву брову. — Бо на вступному іспиті побився з пожежником, який замастив мою ідеально випрану й випрасувану мамою сорочку.

Актор одружився в 40 років. Каже, у кожній жінці шукав матір. Його обраницею стала 16-річна Ірина, костюмерка московського театру ім. Пушкіна, в якому грав Пороховщиков.

— Коли познайомилися, Ірині було 14. Усі думали, що вона моя онука. Іра — моє перше й останнє кохання. Кажуть, після багатьох років спільного життя любов минає. Я в це не вірю. Наше кохання з роками міцнішає. Плануємо трьох дітей. Не хвилюйтеся, у нас із цим усе нормально. Завдяки Ірині точно знаю, що й після 60 років у чоловіка все лише починається.

Зіграв у 50 фільмах. Пороховщиков — нащадок знатного роду: прадід Олександр Олександрович був архітектором храму Христа Спасителя в Москві. Він зруйнований більшовиками у грудні 1931-го. Дід, теж Олександр, винайшов перший всюдихід, до 1941 року очолював КДБ.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Пороховщикову забракло грошей клонувати матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути