Ексклюзиви
середа, 30 березня 2011 00:30

Олександра Барикіна зраджувала дружина

Автор: фото з сайта www.sharovar.net
  Російський співак і композитор Олександр Барикін торік пережив мікроінфаркт
Російський співак і композитор Олександр Барикін торік пережив мікроінфаркт

Через інфаркт помер російський співак і композитор 59-річний Олександр Барикін.

— Його не стало в ніч на суботу в Оренбурзі, де був на гастролях, — каже російський музикант Дмитро Маліков, 41 рік. — Після концерту він зайшов до гримерки, почувався погано. Виявилося, у нього вже тоді був інфаркт. Йому не можна було не тільки працювати, а й уставати з ліжка. Навіть родичі про це нічого не знали, бо Саша на вигляд був цілком здоровий. Жартував, усміхався. Програму відпрацював на 100 відсотків. Зал був у захваті.

Після виступу Барикін поїхав відпочивати до готелю. Опівночі йому стало зле. "Швидка" відвезла його до найближчої лікарні.

— Усю ніч лікарі боролися за його життя, — говорить представник артиста. — Спочатку висували версію, що в Олександра обірвався тромб. Судмедексперти констатували інфаркт.

Кажуть, Барикін важко переживав розрив із дружиною 25-річною Неллі Власовою. Подружжя побралося 2005-го у Брянську, звідки родом дівчина. Через рік у них народилася дочка Євгенія. Торік пара  посварилася.

— Саша й Неллі не розлучалися, але не жили разом понад рік, — кажуть друзі покійного. — Олександр залишив дружині свою квартиру в центрі Москви. Переїхав до старого будинку за 60 кілометрів від столиці. Неллі часто забороняла йому бачитися з дитиною, приводила додому коханців, зраджувала на очах у друзів. У Сашка вже був мікроінфаркт. Торік він лежав у лікарні в Брянську. Потім йому покращало.

Олександр Барикін написав понад 400 пісень.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Барикіна зраджувала дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути