четвер, 30 жовтня 2008 18:30

Олександр Пономарьов співав гімн дружині за народження сина

Автор: фото з родинного архіву Пономарьових
  Вікторія та Олександр Пономарьови з сином Олександром у травні їздили відпочивати на острів Крит
Вікторія та Олександр Пономарьови з сином Олександром у травні їздили відпочивати на острів Крит

21-річна Вікторія, дружина співака Олександра Пономарьова, 35 років, прийшла на інтерв"ю в кав"ярню "Кофе Хаус" на Подолі в Києві.

— Я не соромлюся простих кафешок, — жінка сідає на вузький диванчик. — До зустрічі із Сашею ходила із подружками туди, куди грошей вистачало.

Каже, що за творчістю свого майбутнього чоловіка не стежила.

— Фанаткою не була, — підгинає ногу під себе. — А моя одногрупниця Оксана, з якою знімала квартиру, сто разів включала "Я люблю тільки тебе". Уперше побачилася із Сашею на балу, який львівська діаспора в Києві організовувала на Меланку в 2006-му. Сашко тоді умудрився назвати мене Лідкою, коли питав, чому не фотографуюся з ним. Я образилася: ну нічого собі звізда! Він попросив мій номер телефону, я із переляку простягнула йому мобілку. Саша тоді вів телепрограму "Смачна країна". Запитав, що вмію готувати. Я ляпнула: борщ. Через чотири дні він накупив продуктів і прийшов у гості варити борщ.

Вікторія замовляє молочний коктейль.

— Коли жила з Оксаною, харчувалася як справжня студентка: пюре "мівіна" із пакетика і сосиски запивала "маккофе". Якось Саша провірив, що ми їмо. Наступного дня його водій затарив нам повен холодильник усілякими делікатесами та м"ясом.

Хотіли стати дружиною зірки?

— Якби Саша був менеджером чи будівельником, мені було би набагато легше. А для дружини зірки в мене поганий характер. Я не можу тримати язика за зубами. Як починаю щось обговорювати, то Саша за рукав сіпає.

За п"ять місяців Вікторія й Олександр розписалися.

Заручини в нас вийшли дурацькі

— Мама Наталя забороняла зустрічатися із Сашею, поки сама із ним не познайомиться, а  тепер називає його сином. Батьки живуть у Червонограді на Львівщині. Мама має кількаповерховий універмаг, кафе та ресторан. Батько Григорій продає меблі. По роботі часто їздять до Києва, мають тут квартиру. Заручини вийшли дурацькі: в одній із кімнат робили ремонт, сім будівельників вешталися туди-сюди, на них голосно гавкав наш йоркширський тер"єр. Дві мої подружки на дивані їли мандарини. Кожна мала на підносі купу шкірок. Прийшов Саша. Я простягнула йому мандаринку, а він став на коліно! Дєвчонки не знали куди дітися, я в шоці взагалі.

У Пономарьових є півторарічний син Олександр.

— Уже пхає пальці в розетку, зламав DVD, із ноутбука повиколупував кнопки. Чотири місяці тому ми купили лабрадора Тьому. Тепер із сином роблять у квартирі шкоду. Тьома з"їв три пари моїх туфлів, самі дорогі вибирає.

Ще дітей хочете?

— Дівчинку обов"язково. Поки Саша не бачить, заплітаю малому хвостіки. Але кілька днів тому підстригла, бо малий бігає, волоссячко потіє, і він чухає головку.

Вікторія народжувала в приватній столичній клініці "Ісіда" 15 лютого 2007-го року.

— Пологи призначили на 2 березня, а я страшенно не хотіла, щоби по гороскопу малий був Рибою. Я сама Риба, вічно маю перепади настрою. Того вечора вечеряли із друзями. Я всасувала в себе рибу, м"ясо, бутерброди. Через дві години відійшли води. Вхопила Сашу за руку і не відпускала. Через 40 хвилин народила. Я була під загальним наркозом. Опам"яталася, як почула "Ще не вмерла Україна" — то Саша від радості співав.

Пономарьови живуть на Оболоні в триярусному пентхаусі площею 360 кв. м.

— Я називаю це помешкання "квартира егоїста": є лише кухня, спальня, дитяча кімната й зала, але гігантські. Саша любить сидіти в залі. Вона вся в білому: стіни, диван, камін. Часто після школи в гості приходить Сашина донька Женя, інколи залишається на ніч (Євгенію 1998-го народила продюсерка Олена Мозгова. У цивільному шлюбі із нею Пономарьов прожив 11 років. — "ГПУ"). Проблематично, коли є друга сім"я, завжди ревнощі. Із Оленою майже не спілкуюся. В їхню історію не влажу — я там лишня.

У Вікторії дзвонить телефон "Верту". Жінка скидає виклики.

Подарунки від чоловіка часто отримуєте?

— На останній мій день народження Саша по хаті розклав записки: "Там, де ми їмо", "Там, де Олександр Олександрович любить проводити час вечором"... Як пробамкало 12-ту, я мала шукати свій подарунок. Знайшла в роялі — годинник.

На вулиці починається дощ. Під двері кав"ярні водій Вікторії виносить парасолю. Пономарьова довго вагається, чи казати, що в неї "Порш Каєн":

— Ще подумають, що я балувана мажорка.

1987, 17 березня — Вікторія Мартинюк народилася в м. Червоноград на Львівщині

1993 — народився брат Віктор

1994 — сім"я переїхала в Київ. Закінчила школу N 60

2004 — вступила в національний університет ім. Шевченка на економічний факультет

2006, 13 січня — познайомилася зі співаком Олександром Пономарьовим; 6 червня — розписалися, 26 серпня — повінчалися

2007, 15 лютого — народився син Олександр

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов співав гімн дружині за народження сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі