вівторок, 16 травня 2017 05:10

Олександр Орлов і Анатолій Ткаченко помінялися дружинами

— У школі я зустрічалася з однокласником Толею, а моя подружка Оля — із Сашею. На випускному всі були впевнені, що ми одружимося. Та в студентські роки наші дороги розійшлися. Вийшла заміж за Сашу, а Оля — за мого Толіка. Виправити ці помилки вдалося через багато років, — каже 77-річна Валентина Ткаченко з Кропивницького.

Сім років прожила у шлюбі з однолітком Олександром Орловим. Після розлучення вийшла заміж за свого колишнього хлопця Анатолія Ткаченка. Його колишня дружина стала жінкою Орлова.

Після школи Валентина Ткаченко вступила в Уманський педагогічний інститут. Туди ж приїхав вчитися на агронома її однокласник Олександр.

— Мій хлопець Толя і подружка Оля вчилися у Черкасах: вона — на медсестру, він — на бухгалтера, — розповідає Валентина Іванівна. — З коханим зустрічалися лише на вихідних, коли приїжджали додому. А за кілька місяців почав до мене залицятися Саша. На останньому курсі ми зіграли весілля. Толі й Олі важко було перенести зраду. Вони стали більше часу проводити разом. І одружилися.

Анатолій з Ольгою переїхали в Одесу. Валентина й Олександр лишилися в Кропивницькому.

— Негаразди у нас із Олею почалися, коли син Юра ходив у шостий клас, — розповідає Анатолій Ткаченко. — Сварилися з будь-якого приводу. В такі моменти згадував Валю. Все частіше думав, що з нею був би щасливим. Після чергового скандалу поїхав до батьків у Кропивницький. На вокзалі випадково зустрівся з Олександром. Зізнався, що збираюся розлучатися з Олею. Він розповів, що і в них із Валею не ладиться. У мене вирвалося: "Виходить, ми не з тими одружилися". Олександр відреагував: "Давай дружинами поміняємося?"

Наступного дня Олександр по телефону зізнався: "Оля — моє перше і єдине кохання".

Дружини наше рішення підтримали. Моя зізналася, що Олександра забути не може. А Валя розповіла, що всі роки заміжжя думала тільки про мене.

Анатолій Ткаченко переїхав до Валентини, її колишній чоловік Олександр — до Ольги.

— Діти лишилися з матерями, — розповідає Анатолій Петрович. — Саша виховував мою доньку Галю, а я — його сина Юру. У нас із Валею народилася ще Ніна. Орлови мають ще трьох синів — Славка, Олексія та Богдана. Їздимо до них в Одесу щоліта. Вони приїжджають до нас на новорічні свята.

Жодного разу не пошкодували, що зважилися на такий крок.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Орлов і Анатолій Ткаченко помінялися дружинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі