четвер, 25 лютого 2021 05:45

Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова скували себе ланцюгом

Автор: Фото надав Олександр Кудлай
  Харків’яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова почали зустрічатися шість років тому
Харків’яни Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова почали зустрічатися шість років тому

— Бажання роз'єднатися не виникає. Нам все подобається, ні про що не шкодуємо. Спочатку був набряк на руках, але за кілька годин минулося, — каже 33-річний Олександр КУДЛАЙ із Харкова. 14 лютого з коханою Вікторією ­ПУСТОВІТОВОЮ, 28 років, скували руки спільним ланцюгом. Так планують прожити три ­місяці.

Олександр і Вікторія познайомилися шість років тому. Працювали в будівельній організації.

— Сподобалися одне одному, почали спілкуватися, — розповідає Олександр Кудлай. — 20 лютого 2015-го освідчилися. Відтоді відзначаємо цю дату. Придумуємо щось прикольне. Цього року літали на повітряній кулі.

— Через сильний вітер нас не змогли підняти на 20 метрів, як планували. Тільки на 8, — каже Вікторія Пустовітова. — Саша зрадів, бо боїться висоти. Важкувато було потрапити в кулю. Дверцят немає, треба перелазити через загорожу. При підйомі корзину хитало. Коли набрали висоту, змогла сповна насолодитися польотом. Одне одному прокричали: "Я тебе люблю!"

У наших стосунках була перерва. Після двох років розійшлися. А в січні знову почали.

Пара вирішила скувати себе ланцюгом, щоб перевірити почуття. Мають шанс потрапити до Національного реєстру рекордів.

— Ми часто сваримося через дрібниці, — говорить Олександр. — Не сподобався вираз обличчя чи інтонація — й ображаємося. Але тепер не можемо залишитися наодинці, тому швидше знаходимо спільну мову. Не всі реагують на наш експеримент добре. Друзі розділилися на два табори. Одні нас розуміють і навіть кажуть, що й самі хочуть спробувати. Інші критикують. На вулиці люди впізнають. Поки що ніхто не говорив, але по очах видно, що читали про нас або бачили по телевізору. Кількість підписників в інстаграмі зросла — тепер їх понад 5,5 тисячі.

Олександр продає автомобілі. Працює дистанційно. Вікторія — майстер із нарощування вій.

— Найближчі місяці планую робити це дома, — розповідає. — Але прикута ланцюгом клієнток ще не приймала. Поки що не придумала, як надаватиму послуги. Після початку експерименту з Олександром разом миємо посуд і прибираємо.

— Відколи нас з'єднали ланцюгом, жодного разу не готували. Хіба що можемо зробити чай і бутерброди. Їжу замовляємо або ходимо в кафе. Наперед підготували собі одяг. В ательє вставили блискавки у вбрання. Так зручніше вдягатися. Оновлення гардеробу коштувало 3 тисячі гривень, — додає Олександр. — Тепер із Вікторією весь час проводимо разом. Розумію, що їй хочеться посекретничати з подругами по телефону. Тому під час її розмов слухаю музику в навушниках. Вона робить так само. Щодня їжджу за кермом. Сідаємо в машину по черзі через одні двері. Ланцюг створює незручності під час керування. Добре, що машина має автоматичну коробку передач і перемикати нічого не треба.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кудлай і Вікторія Пустовітова скували себе ланцюгом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі