пʼятниця, 02 листопада 2007 14:02

Олександр Домогаров повернувся до колишньої дружини

44-річний російський актор Олександр Домогаров повернувся до колишньої дружини — 32-річної акторки Наталі Громушкіної. Вони приїхали разом на кінофестиваль "Амурська осінь" у Благовіщенську Амурської області.

Друзі актора кажуть, що екс-подружжя потай зустрічається на квартирі Домогарова. Олександр і Наталя скандально розлучилися три роки тому. Чоловікові не сподобалося, що акторка погодилася на роль у мюзиклі "Чикаго". Домогаров приревнував дружину до Філіпа Кіркорова, який ставив цей мюзикл.

— Наташа — моя роковая женщина, — скаржився актор друзям.

Через півроку після розлучення Громушкіна народила сина Гордія. Вона записала дитину на своє прізвище. Домогаров закрутив роман із акторкою Мариною Александровою, якій тоді було 23 роки. Пара вже збиралася побратися, але нова обраниця ревнувала нареченого до колишньої дружини. Кажуть, вони кілька разів зустрічалися, коли Александрова їздила на зйомки.

Наталя Громушкіна — третя дружина Олександра Домогарова. 20-річним він одружився з Наталією Сагоян. Коли їхньому синові Дмитрові був рік, Домогаров пішов від неї. Від другого шлюбу, з костюмеркою Іриною Гуненковою, в актора є 18-річний син Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Домогаров повернувся до колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі