вівторок, 16 вересня 2008 18:00

Одяг із виставки "Бебі Фешн-2008" подорожчає вдвічі

У столичному Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті три дні торгували дитячим одягом, взуттям, іграшками, косметикою та меблями. На 5-ту виставку дитячої моди "Бебі Фешн-2008" приїхали 96 компаній, із них 14 — із Німеччини, Польщі, Росії та Туреччини. Речі на виставці продають за цінами виробника. За кілька днів у столичних магазинах і на ринках вони коштуватимуть удвічі дорожче.

Залою ходять казкові герої — Котигорошко, Білосніжка, Вінні Пух та оленятко Бембі. Дарують дітям брелоки, календарі, повітряні кульки, пригощають цукерками та печивом.

— Ось купила доньці светр за 27 гривень та курточку за 56. Економія! — показує речі киянка Лілія Івлєва, 36 років. — Тут за втричі нижчою ціною можна поновити дитині гардероб.

Біля стенду з карнавальними костюмами переодягнені в казкових героїв продавці.

— Підходьте сфотографуватися із Бетменом! — гукає 35-річний Муслім Муратов зі столичної фірми "Країна чудес". Він розправляє чорний плащ супергероя. — Тут кожен привертає увагу покупців до товару, як уміє. Учора ходили в костюмах Шрека та Пірата. Сьогодні — Бетмена та Ведмедя.

"Бетмен" підхоплює на руки малюка та підкидає його вгору. Хлопчик дзвінко сміється. Його мати з-поміж карнавальних костюмів вибирає вбрання гнома.

Фірма "Країна чудес" продає вбрання для дітей віком від 6 місяців.

— У нас є костюми на дитину до 185 сантиметрів зросту, — додає Муратов.

Костюми мультиплікаційних героїв на 30–40 гривень дорожчі, аніж вбрання зайчиків і розбійників. Для немовлят пошили костюми гусениць, квасолин і комашок. Комплекти продають за 80–200 грн.

На стенді ляльок "Братс" виставлено інтер"єри іграшкових кімнат — гардеробну, ванну, спальню. Новинку продаватимуть із жовтня по 100–120 грн.

Продавець Ірина Рибакова, 29 років, показує ковдри, матраци, подушки, захисні огородження та балдахіни для дитячих ліжок торговельної марки "Руно".

— Після прання вони не збиватимуться, — запевняє.

На подіумі посеред павільйону юні дизайнери демонструють колекції одягу. 13-річна Наталка Корчинська оздобила вовняні спідниці та жакети ситцевими кишенями і рюшами, а сукні — пасками й комірцями. Колекцію назвала "Всупереч літу".

— Цей одяг не продаватиму, показуватиму на конкурсах, — каже Наталка.

Діти дефілюють подіумом, копіюючи дорослих моделей.

— Більше тижня дивилася "Фешн ті-ві" — училася гарно ходити подіумом, — розповідає Олеся Блакитна, 12 років. — Удома перед дзеркалом репетирувала в маминих туфлях на підборах. Але папа забороняє виходити на сцену на каблуках.

16-річна Дарина Добрунова показала колекцію "5 елемент". Її моделі демонструють одяг танцюючи.

— Дітей-моделей підбирала сама, за темпераментом, — каже Дарина. — А колекцію за моїми ескізами відшивали в ательє.

Зараз ви читаєте новину «Одяг із виставки "Бебі Фешн-2008" подорожчає вдвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі