четвер, 03 липня 2008 19:40

Одружився третій чоловік Алли Пугачової

  Продюсер Євген Болдін п’ять років жив у цивільному шлюбі зі співачкою Мариною Лях
Продюсер Євген Болдін п’ять років жив у цивільному шлюбі зі співачкою Мариною Лях

64-річний продюсер Євген Болдін одружився зі співачкою Мариною Лях, 30 років. Розписалися у Тверському РАЦСі Москви. Запросили 15 гостей.

— Були тільки близькі друзів та родичі, — каже Болдін. — Це ж особисте свято. Та й немодно зараз пишні весілля справляти. На медовий місяць поїдемо на кілька днів до Туреччини.

Весілля відгуляли в одному з московських ресторанів.

Із білявкою Мариною Лях колишнього чоловіка Пугачової познайомив співак Лев Лещенко. Пара п"ять років жила в цивільному шлюбі. Болдін хотів приховати факт свого одруження. Та в РАЦСі на Тверському бульварі його заяву приймала невістка композитора Іллі Рєзніка. Вона й розповіла про майбутнє весілля московській естрадній тусовці. Алла Пугачова зателефонувала колишньому чоловікові на мобільний.

— Сімейного щастя, — побажала Болдіну. — Щоб у вас усе склалося.

Пугачова й Болдін прожили у шлюбі дев"ять років, із 1985-го по 1993-й. Євген був її третім чоловіком після литовського циркового артиста Миколаса Орбакаса та поета Олександра Стефановича. У 1980-х Болдіна і Пугачову називали найкрасивішою парою радянської естради. Вони розлучилися через роман Алли Борисівни зі співаком Володимиром Кузьміним.

Зараз ви читаєте новину «Одружився третій чоловік Алли Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі