четвер, 29 січня 2009 18:09

Об"явився позашлюбний син Магомаєва

Автор: фото: life.ru
  Музичний редактор Всесоюзного радіо Людмила Фіготіна запевняє, що народила сина від народного артиста Мусліма Магомаєва
Музичний редактор Всесоюзного радіо Людмила Фіготіна запевняє, що народила сина від народного артиста Мусліма Магомаєва

Через три місяці по смерті співака Мусліма Магомаєва про права на його чотирикімнатну квартиру в центрі Москви, два помешкання в азербайджанській столиці Баку, триповерховий будинок на престижному Рубльовському шосе та 5-кімнатну дачу на Ніколиній горі у Підмосков"ї заявив Муслім-Даниїл, позашлюбний син співака від Людмили Фіготіної.

Муслімові-Даниїлу за 30 років. Його мати Людмила працювала музичним редактором на Всесоюзному радіо під псевдонімом Міла Карєва. Жінка режисувала естрадні номери Магомаєва для записів "Новорічних вогників".

— Із Муслімом зустрічалися 16 років, народила від нього сина Мусліма-Даниїла, — каже Людмила.

— Я жив із цією жінкою лише шість років, — Магомаєв іще за життя спростовував чутки про сина від Фіготіної. — У нас не було дітей. Якби був син, я ніколи від нього не відмовився б. Після розлучення ми зберегли нормальні взаємини. Міла із Тамарою (дружина співака, солістка московського Большого театру Тамара Синявська. — "ГПУ") нормально спілкувалася.

Батько нічого не казав про заповіт

Заповіту Магомаєв не залишив.

— Кожна людина сподівається на краще, — каже донька покійного, піаністка Марина Козловська, 48 років. Жінка живе в американському місті Цинцинатті. — Я з татом говорила за кілька днів до його смерті. Він скаржився, що опухають ноги. Але нічого не казав про заповіт.

Марина — донька Магомаєва від шлюбу з Офелією, його однокурсницею по Бакинському музичному училищу. Пара жила у шлюбі рік.

— Теща і дружина примушували мене заробляти гроші, — згадував співак. — Я знав одне: мені треба співати в оперному театрі, хай навіть і в маленькому. А від мене чекали, що я піду в колектив, де більше платять.

Із Тамарою Синявською чоловік дітей не мав. Вона та Марина Козловська пригрозили, що подадуть на Мусліма-Даниїла до суду.

Зараз ви читаєте новину «Об"явився позашлюбний син Магомаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі