четвер, 30 серпня 2007 17:18

Ножі сняться до небезпеки

 

"Наснилося, що у вихідний був я у школі чи гімназії, спілкувався з суворою вчителькою. Начебто я не підготував уроку. Почав виправдовуватися, що ходив із хворим зубом до лікаря. Біля воріт, на шкільному подвір"ї, я побачив великого чорного лімузина. Мабуть, приїхав забирати когось із учнів-багатіїв. Коли підійшов ближче, то зрозумів, що корпус авто геть іржавий, вікна вибиті. Якийсь невідомий сказав, щоб я відремонтував машину і возив директора школи.

Володимир, 51 р., учитель трудового навчання, Вінниччина".

Варто прислухатися до голосу совісті, відповідальніше ставитися до професійних обов"язків. Перегляньте взаємини з директором школи. Ви надто залежний, запобігливий.


"Сільський ставок неподалік лікарні обмілів. Я ходив попід берег порепаним днищем ставка і щось вишукував. А потім знайшов забрудненого ножа з дерев"яною ручкою, витер об полу піджака. Пішов далі, натрапив на блискучого ножа з довгим лезом. Згодом назбирав кілька ножів різної форми. Хтось ходив берегом. Я боявся, щоб мене не побачили, гнувся до землі.

Микола Іванович, шофер, 42 р., Київщина".

Сон засвідчує спілкування з жінками. Ви починаєте задумуватися над повнішою реалізацією чоловічої потенції. Можливо, маєте якісь грішки й намагаєтеся їх приховати. Остерігайтесь ударів долі.

"На вулиці мене впіймали міліціонери. Але не наші, а якісь американські. Дали пістолета й наказали стріляти. Я кричав, що не хочу стріляти, але вони силували. Я не бачив мішені, але пальнув три рази. Хтось у темряві зареготав, затупотів, як кінські копита. Полісмени дали мені пачку доларів і відпустили.

Віктор, 27 р., м. Київ".

Надивилися голлівудських фільмів? Бажаєте швидко розбагатіти? Якщо надто від когось залежні, все одно робіть обмірковані вчинки, не порушуйте моральних норм.


"Я потрапила в якийсь особняк молодого багатія. Ніби мала йому танцювати. А він усюди мене водить, показує кожен закуток, двір. Я подумала: так показують господарство або наймичці, або майбутній дружині. Обличчя господаря я не бачила.

18 р., м. Київ".

Думки про вдале заміжжя й майбутні статки не дають вам спокою. Але найближчим часом заміж не вийдете, бо ще не знаєте свого судженого.

Зараз ви читаєте новину «Ножі сняться до небезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі