четвер, 21 лютого 2008 18:41

Нова пасія Євгена Червоненка вагітна

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Маргарита Червоненко каже, що тяжко пережила розлучення з Євгеном Червоненком. Їй допомагала Вікторія — фаховий психолог
Маргарита Червоненко каже, що тяжко пережила розлучення з Євгеном Червоненком. Їй допомагала Вікторія — фаховий психолог

У вівторок екс-дружина голови Національного агентства з Євро-2012 Євгена Червоненка 45-річна Маргарита створила громадську організацію "Я — сильна!". Вона хоче допомогти жінкам, яких покинули чоловіки.

В організації "Я — сильна!" працюватимуть розлучені жінки-волонтери. Маргарита Червоненко сподівається отримати фінансову підтримку проекту з Голландії, Німеччини, Бельгії.

Маргарита розлучилася навесні 2007-го. У шлюбі з Євгеном Червоненком вона прожила 18 років.

— Ініціював наш розрив Євген Альфредович. До того він шість роки зустрічався з іншою жінкою. Зараз вона вагітна — ось-ось має народити. Я була розгублена, не знала, що робити. Прочитала книжку співачки Валерії "И жизнь, и слезы, и любовь" про її негативний сімейний досвід. Хотіла й собі написати таку, але передумала. Вирішила: краще створю організацію, де жінки зможуть отримати безплатну психологічну та юридичну допомогу, — розповідає жінка.

У столичну агенцію "Інтерфакс" Маргарита прийшла в червоному піджаку, із макіяжем, на високих підборах. Перед прес-конференцією випила дві філіжанки кави. Вона хвилюється, руки трохи тремтять.

Після приходу у владу Червоненко переписав на дружину свій бізнес. Маргарита стала президентом концерну "Орлан", 46% акцій компанії "Орлан-авто" володіла її донька від першого шлюбу Вікторія.

Жінка каже, що не бачилася з Євгеном Альфредовичем майже рік:

— Наші майнові стосунки досі не завершені. Справа ще в судах. Нині колишній чоловік користується майном одноосібно, — говорить вона.

Євгена Червоненка 2005-го призначили губернатором Запорізької області. Він скаржився, що дружина не провідувала його. Заявила, начебто не збирається їхати в "лохівське заслання".

— Я читала ці інтерв"ю, — каже Маргарита. — Але то були не мої слова. Я не поїхала в Запоріжжя, бо мусила дбати про бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Нова пасія Євгена Червоненка вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі