середа, 20 червня 2007 15:29

Ніколь Кідман виповнилося 40 років

Автор: фото: REUTERS/Luke Macgregor
  Актриса Ніколь Кідман на європейській прем’єрі фільму ”Роби ноги” в Лондоні. 26 листопада 2006 року
Актриса Ніколь Кідман на європейській прем’єрі фільму ”Роби ноги” в Лондоні. 26 листопада 2006 року

20 червня голлівудській акторці Ніколь Кідман виповнилося 40 років.

Актриса народилася на Гаваях у родині біохіміка та вчительки. Була незапланованою дитиною. Мати Джейніл Макнейл, затята феміністка, не збиралася народжувати. Лікарі сказали Джейніл, що в неї буде хлопчик. Вона придумала йому ім"я — Нік, яке потім трансформувала в Ніколь.

Вихованням доньки займався батько Ентоні Кідман. У 13 років Ніколь заявила, що буде актрисою. Мати сказала, що це станеться через її труп. На це майбутня зірка відповіла: "Та пішли ви!". Після деяких вагань Джейніл дозволила доньці займатися акторською майстерністю і навіть назвала її "справжньою феміністкою, яка може за себе постояти".

Акторська гра принесла Ніколь славу, гроші та кохання. 1990 року Кідман грала кохану Тома Круза у фільмі "Дні грому". Під час зйомок вони закохалися і 1991-го одружилися. Акторка мріяла про дітей, однак лікарі сказали, що Том безплідний. Після невдалих спроб завагітніти й лікування чоловіка Ніколь узяла з притулку прийомних дітей Ізабеллу та темношкірого Коннора. Коли 2001 року Кідман таки вдалося завагітніти, Круз подав на розлучення. Від стресу в Ніколь стався викидень.

Розлучення з чоловіком не завадило кар"єрі Кідман. 2002-го вона знялася у фільмі "Години", за який отримала премію "Оскар". Влаштувалося й особисте життя зірки. 2005 року вона вийшла заміж за 40-річного музиканта Кейта Урбана.

— Я щаслива, — каже Ніколь. — Тяжко лише, коли чоловік іде в запій. Однак таке буває нечасто. Я хочу мати з Кейтом спільних дітей. Часом уявляю себе на острові Фіджі. Я йду берегом у просторій сукні з розпущеним волоссям, а навколо мене багато дітей — маленькі, старші, зовсім дорослі, — ділиться мріями Кідман.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман виповнилося 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі