четвер, 03 липня 2008 18:06

Ніколь Кідман народжуватиме під музику

40-річна голлівудська актриса Ніколь Кідман записала кілька дисків із музикою, під яку збирається народити дитину. Пологи настануть упродовж двох наступних тижнів.

У палату в приватному пологовому будинку Нешвілла, штат Теннесі (США), Ніколь візьме музичні композиції чоловіка, 39-річного виконавця кантрі Кейта Урбана, флейтиста Джеймса Гелуея та сонати Прокоф"єва.

Це перша вагітність Кідман. Актриса довго не могла зачати, через це в 2001-му розійшлася з першим чоловіком, актором Томом Крузом, 43 роки. Разом пара прожила 10 років. Потім Круз одружився з 27-річною Кеті Холмс, яка народила йому доньку Сурі. У Кідман і Круза підростають двоє прийомних дітей — 14-річна Ізабелла та Коннор, 12 років.

Після розлучення Ніколь страждала на депресію. Жінка лікувалася від безпліддя. У 2005-му познайомилася з Кейтом Урбаном. Вони побралися влітку 2007-го. Дізнавшись, що дружина вагітна, він пообіцяв зав"язати з наркотиками й алкоголем. Нині співак проходить курс лікування від наркотичної залежності.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман народжуватиме під музику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі