четвер, 16 жовтня 2008 16:38

"Нехай депутати відстебнуть по мільярду на армію"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я старий солдат. Повернувся з війни і ще довгих п"ять років і чотири місяці служив без відпустки в Радянській армії. Там я на собі випробував усі гаразди солдатської служби. До 1947 року мотав обмотки до колін, до 1950-го носив важкі кирзові чоботи. І постійна перлова каша та холодна казарма із двоярусними дерев"яними нарами... Тоді ми не скаржилися, все списували на "після війни".

А тепер? Служать по 1,5 року, чисті казарми, пристойна їжа. І раптом ТБ повідомляє, що армію позбавили електроенергії! Кажуть, армія має борги. Ніби армія на чомусь заробляє гроші. Чому так мало в бюджеті грошей?

Зате наші так звані народні депутати не мають проблем ні в чому. Майже всі стали мільярдерами. Два Януковичі — батько й син, Симоненки, Тимошенко, Азаров, Ківалов, Литвин, Шуфрич, Самойлик, не кажучи вже про Ахметова, Пінчука, Коломойського, Боголюбова, Жеваго. А разом наші мільярдери мають капітал 112,7 мільярди. Чому б їм не "відстебнути" по одному мільярду на армію?

Отже, вимагаю, мільйонери й мільярдери, віддайте те, що нахапали в народу, у першу чергу армії. А тоді йдіть до біса. Дайте пожити народу без вас".


Лист надіслав Микола Шумейко із м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай депутати відстебнуть по мільярду на армію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі