Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2007 17:22

Недєльська подарувала Ані Лорак чорнобурку

27 вересня співачка Ані Лорак, справжнє ім"я якої Кароліна Куєк, відзначила 29-річчя. Свято влаштувала у власному ресторані "Енджел Лаунж" у Києві, який відкрила рік тому.

Вхід до ресторану прикрашений білою та зеленою весільною матерією — тафтою. На неї чіпляють білі й зелені хризантеми. На дверях висить вінок із лілій та орхідей.

— Я з трьома помічниками тут із десятої ранку, — каже дизайнерка Тетяна, 26 років. Вона намотує на квіти світлий дощик. — Нас замовив хлопець Ані Лорак Мурат. Люди зупиняються, питають, чиє тут весілля.

Помічник Тетяни Олександр говорить, що за прикраси Мурат заплатив 3 тис. грн. Посеред ресторану чотири столики.

— Запросили 56 гостей, — каже офіціантка в довгому фартуху. Вона розкладає на підноси вафельні корзинки з сиром. — Буде фуршет. Готуємо ще корзинки з ікрою та креветками.

Ані Лорак під"їжджає на чорному "крайслері". Охоронець відкриває дверцята. Співачка виходить у зеленому плащі та високих чоботах, притискаючи до грудей букет із червоних і білих троянд. Під прикриттям охоронця забігає до ресторану.

Невдовзі звідти виходить покурити брат Ані Лорак Ігор Куєк. Він у простій картатій сорочці, із брекетами на зубах.

— Із рідні я приїхав сам, — розповідає він. — Мама Жанна Василівна залишилася в Чернівцях. У Києві вона була на початку вересня. Завтра в Кароліни концерт у Одесі, вона не зможе приділити їй час. Мама приїде сюди 7 листопада, на свій день народження. А батько Мирослав привітав сестру по телефону. Він живе у Кіцмані на Буковині, має іншу сім"ю.

Канапе готував Мурат. Я його знайшов на кухні

Ігор подарував сестрі світильника. Купив його півроку тому. Хвалиться, що торшер витягується на метр і компактно складається.

— Щось дороге сестрі купувати не збирався, бо у неї все є, — пояснює хлопець. Поряд із ним стоїть дівчина Наталя. Вона тягне його за рукав до ресторану.

У матері Кароліни Куєк Жанни Василівни Линькової було четверо дітей. Батько Мирослав покинув родину, коли Кароліна була малою. Мати віддала 7-річну доньку та двох старших синів Сергія та Ігоря до інтернату N4 у Чернівцях. Там Кароліна провчилася до 7 класу. Старший брат співачки Сергій загинув 20 років тому в Афганістані. Середульший, Ігор, працює в Києві менеджером. Менший Андрій — прораб на будівництві в Чернівцях.

Підходить співак Віктор Павлік, 41 рік, із дружиною Ларисою. У руках тримає коробку з намальованими ведмедиками.

— Подарунок дружина вибирала. Казала, що там фігурки для ресторану — здається, поварята. Я щойно із Запоріжжя, — зізнається Павлік. — У вівторок мав концерт у Мелітополі. Зранку їздив до Дніпропетровська в інститут гастороентерології, там зробив УЗІ шлунка. У мене підшлункова трохи зсунута, треба посидіти на дієті.

Заявляє, що Кароліна йому наче рідна донька, бо знає її з 15 років:

— Сім років тому ми разом хрестили доньку Альону в циганського співака Саші Барона.

Наступного дня Павлік розповів "ГПУ", що на святі була дуже смачна кухня.

— Канапе готував сам Мурат. Я його знайшов на кухні. А потім він не відходив від Кароліни, щось шептав їй на вухо. Здається, подарував їй кольцо із брильянтами із написом "Ай лав ю". До приходу Мурата в неї перснів не було. Хороший він хлопець, ми спілкуємося турецькою.

Співачка Тетяна Недєльська, 36 років, прийшла на свято без свого чоловіка, акордеоніста Яна Табачника.

— У нього важливі справи перед виборами, — махає Тетяна сумочкою від "Луї Віттон". — Я подарувала Кароліні манто зі сірої чорнобурки. Вона одягла його і, доки я була в ресторані, не знімала.

Привітати колишню підопічну прийшов екс-продюсер співачки Юрій Фальоса, 45 років. У руках він несе чотири пакети з подарунками. Із Фальосою Лорак 13 років прожила в цивільному шлюбі.

29-річна олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва подарувала Ані Лорак Біблію. Жінки — куми: Лорак хрестила доньку Подкопаєвої Кароліну. Чоловік гімнастки Тимофій Нагорний, 36 років, нічого не їв на святі. Зізнався "ГПУ", що не наїдається на ніч.

Зараз ви читаєте новину «Недєльська подарувала Ані Лорак чорнобурку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути