четвер, 30 листопада 2006 18:31

Навесні Каріна Харчинська вийде заміж

 

23-річна модель Каріна Харчинська на конкурсі "Міс Земля 2006", що проходив на Філіппінах, отримала титул віце-міс "Вечірня сукня". До Києва Каріна прилетіла зі столиці Філіппін Маніли у вівторок.

Чекаємо на неї в агентстві "СТАР модель груп". Каріна спізнюється на півгодини. Вибачається, бо забула про київські пробки. Швидко знімає шубу, залишається у легкому платті без рукавів. Зізнається, що стомилася і хоче виспатися. Переліт з Маніли тривав добу.

— Мене філіппінці полюбили, — хвалиться. — Намагалися доторкнутися, просили: "Kiss, please" (поцілуй, будь ласка). Конкурс для них — велике свято. Старі й малі знають усіх дівчат по іменах, мають улюблениць. У мене був шанувальник, дзвонив у номер. Не називаючись питав, що хочу. Казала — манго, і нам приносили. На передріздвяні свята дітям роздавали солодощі. Малі брали цукерки тільки у дівчат, які їм подобалися.

Каже, що до Маніли приїхали учасниці зі 120 країн.

— Це ж натовп. З міста в місто переїжджали групами по 30. Я жила в номері з двома дівчатами, з Литви та Боснії. Намагалися порозумітися на суржику з різних мов. Дівчина з Японії жодної мови, крім японської, не знала. Спочатку спілкувалася жестами, а наприкінці трохи вивчила англійську.

Розповідає, що коли побачила план поїздок — схопилася за голову. Допомагали учасницям місцеві дівчата — "шаперон".

— Говорили, скільки нарядів із собою брати. Приміром, одного дня зранку саджаємо дерева, і треба бути без підборів. А увечері зустрічаємося з мером, і потрібно перевдягтися у вечірню сукню.

Тепло на Філіппінах?

— З Києва вилітала на початку листопада, тут падав сніг. На Філіппінах висока вологість, але це добре для шкіри. Декілька днів температура була плюс 48. У нас якраз проходив конкурс купальників на повітрі. Косметика текла, поправляли макіяж щохвилини. Сонце палило так, що очі не могла відкрити. Але не згоріла, навіть захисним кремом не користувалася.

Пробували екзотичну кухню?

— Від варених курячих голів відмовилася. Годували нас у європейських, китайських ресторанах. У рибному маркеті кухарі стоять за склом, видно, як вони готують. Посередині на льоду лежить свіжа риба, стоїть акваріум з живими лобстерами. Майже всі філіппінські страви — із солодко-гострими соусами. Навіть хліб солодкий, схожий на наші булочки по 28 копійок, були колись такі. Якось дівчата отруїлися — переїли омарів. Організатори заявили, що треба менше жерти. А то йде міс із тарілкою, на якій гора їжі, — голови не видно. Я там схудла.

Розповідає, що спали по 3–4 години на добу.

— Без макіяжу не можна на людях з"являтися, бо всюди фотографи. Цілий день потрібно ходити на підборах. У мене підбори — 12 сантиметрів, а дехто ходив і на вищих. Дівчата зривалися, не витримували. Перед фіналом "шаперон" просила дівчат не плакати, щоб зранку не були опухлі та червоні очі.

Каже, дівчата порівнювали одна одну — у кого довші ноги, пухкіші губи.

Декілька днів температура була плюс 48

Сварилися?

— Інколи, але волосся не видирали. Підборів не ламали і гарячий гель у туфлі не наливали. Просто дратувалися одна від одної. Дівчата з Нікарагуа, Еквадору, Чилі, Пуерто-Рико балакають голосно і без упину, всі разом. Пошепки розмовляти не вміють.

Каріна на всю кімнату голосно кричить: "А-а-а-а".

— В автобусі не можна спати. Дівчина з Гондурасу весь час співала низьким голосом. Коли дзвонили, я нічого не чула. Гукала: "Еквадор! Можна побалакати по телефону?". Вмовкали, доки не закінчувала говорити.

Каріна заливчасто сміється.

— Здивувала велика кількість геїв на Філіппінах. Серед тих, хто обслуговував конкурс, не було жодного справжнього чоловіка. Ходять у прикрасах, на підборах, з довгим волоссям, макіяжем. У гримерці дівчина звернулася до чоловіка "він". Її поправили, мовляв, то вже дівчина, бо після операції має груди. Чоловіки там переймаються своєю зовнішністю, а жінки за собою не доглядають. Філіппінки маленькі на зріст, багато їдять і стають квадратними.

Каже, що гримувалася сама, бо місцеві стилісти звикли працювати з азійськими обличчями. А темношкірі моделі користувалися лише відбілюючою косметикою.

— На коронацію мене гримував професійний стиліст. У дзеркалі я себе не впізнала. Умилася і нафарбувалася сама. Навіть вії переклеїла. Бо їх мені чомусь наклеїли трикутником.

На конкурсі Каріна вразила усіх національним костюмом. Пошила його київська дизайнерка Діана Дорожкіна, 34 роки.

— Плаття було рожево-блакитне, коротеньке. Дівчата мацали його, воно все в слідах від тонального крему, треба в хімчистку здавати. Корсет — щільний, затягували його двоє дівчат. Не могла сісти в ньому. Зате порівняно з вузькою талією бюст здавався пишним, українським. На голові — високий вінок з квітами та яблуками, а стрічки до підлоги. Вечірня сукня була білосніжна, з чорним мереживним поясом. Інші дівчата вийшли в схожих одне на одне карнавальних платтях — кілограми бісеру, стразів, пір"я, метри шовку.

Щось привезли з Філіппін?

— Рейнмейкер. Це важелезна труба, що імітує звук дощу. Ще сумку з соломки, пофарбовану під вечірню. Ходитиму на дискотеки. Купила і розкішну сумку з пакетиків з-під соку. Привезла багато прикрас з камінців, бісеру. Були в бідному районі, діти надарували бус, сережок з використаних трубочок для пиття. Один мер — веселий такий, має свій гурт, грає, співає — подарував чоловічі сорочки у візерунках, власноруч розмальовані. Мені дісталася жовта в кораблики. На Філіппінах суворий контроль багажу. За зайвий кілограм платиш 30 доларів. Туди везла 20 кіло, а звідти — 40 зайвих. Умовила митників пропустити без доплати. Але косметику, сувеніри довелося залишити в готелі.

Каже, що на Філіппінах низькі ціни. Дівчатам видавали звичайно тисячу песо (100 грн), іноді й 5 тисяч.

— На наші 100 гривень там можна купити півмагазину. У торговий центр мене супроводжувало п"ятеро людей. Магазин закривали, щоб мене не смикали.

Хто вас чекав у Києві?

— Коханий Олександр і кішка Масяня. Доки мене не було, вона ховалася.

Розповідає, що з Сашком зустрічається три роки. Він бізнесмен, чемпіон України з авторалі, старший на 13 років.

— Якось пішла з мамою повечеряти в ресторан. Була заплакана, без макіяжу, зачіски, бо щойно розійшлася з другом. Вирішила, що чоловіки мені не потрібні. Сашко сидів за сусіднім столиком. Попросив переслати йому з мого телефону якусь цікаву картинку. Сказав, що уклав з друзями парі, в кого — найприкольніша. Перше побачення призначив мені на картингу. Я прийшла на шпильках, думала — поїдемо в ресторан.

Каже, що хлопець її навчив їздити на спортивному мотоциклі, машині, плавати з аквалангом. Навесні Каріна й Олександр збираються одружитися.

1983, 9 листопада — народилася у місті Ровеньки на Луганщині
1999 — брала участь у конкурсі "Міс Середземномор"я" в Туреччині
2001 — у Ровеньках закінчила фізико-математичний ліцей N1, у Києві — школу моделей
2005 — модель агентства "СТАР модель груп", знімалась у рекламі "Самсунґу", "Делонґі", "ЕлДжі"
2006 — закінчила Київський економічний університет, фінансово-економічний факультет; віце-міс "Вечірня сукня" на конкурсі "Міс Земля 2006" на Філіппінах

Зараз ви читаєте новину «Навесні Каріна Харчинська вийде заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі