вівторок, 16 грудня 2008 16:56

Наталю Розинську посватав шведський барон (ФОТО)

Автор: фото з сайту Тabloid
  Телеведуча Наталя Розинська півроку приховувала стосунки зі шведом Свеном Де Гіром Коном Геральдом
Телеведуча Наталя Розинська півроку приховувала стосунки зі шведом Свеном Де Гіром Коном Геральдом

Телеведуча 27-річна Наталя Розинська збирається заміж за шведського барона 64-річного Свена Де Гіра Кона Геральда. Він живе у Стокгольмі. У зимові канікули пара планує відпочити в Ісландії та Нью-Йорку.

Зі Свеном телеведуча познайомилася випадково.

— У ресторані за моїм столиком сиділа людина, яка знала барона, і наші столики об"єдналися, — розповідає Розинська. — Ми сиділи, розмовляли. Я тоді гірше говорила англійською, а зараз спеціально беру уроки.

13 травня на Ейфелевій вежі в ресторані "Жуль Верн" барон освідчився Наталі. Жінка показала коханого аж 26 листопада: під руку з бароном з"явилася в київському ресторані "Комунальна квартира". Наталя сяяла від щастя. Увесь вечір вона годувала Свена з ложечки. Потім закохані пили із гранчаків.

— То тематичний ресторан, там у бокалах напої не подають, — виправдовується Наталя про гранчаки. — У нашій країні не розуміють, що це круто!

Дата весілля телеведучої поки що невідома. Проте Наталя запевняє, що їхати з України після заміжжя не збирається. На Першому національному каналі Розинська веде програму "Ваш вихід":

— Я не хочу залишати свою роботу, маю 12 років безперервного стажу, за що отримала ряд нагород. Іще планую екстерном закінчити юридичний факультет університету імені Тараса Шевченка, уже на третьому курсі. Стати адвокатом — моя дитяча мрія. Із мене вийшов би гарний кримінальний адвокат. У майбутньому хочу відкрити адвокатське бюро.

Для Розинської це буде другий шлюб. Уперше вона одружилася в 16 років.

— Чоловік-бізнесмен працював у Москві. Ми не прожили й року. Його вбили, — розповіла Наталя "ГПУ" два роки тому.

Розинська народилася у Львові. Коли їй було 11, померла мати. Із батьком дівчинка не знайшла спільної мови. Наталю виховувала бабуся Євдокія Іларіонівна. Вона досі живе у Львові.

Зараз ви читаєте новину «Наталю Розинську посватав шведський барон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі